Populær østjysk webshop har succes med salg af mærkevarebørnetøj

Den østjyske webshop, Lillepot.dk, oplever stigende succes med salg af mærkevarebørnetøj. Lillepot har blandt andet et bredt og solidt udvalg af de mest populære og kvalitetssikre mærker – blandt andet mærket KENZO, der blev etableret i 1970 og især er kendetegnet ved unikke mønstre og farver. Hos Lillepot.dk finder du eksklusivt børnetøj fra KENZO til både drenge og piger.

Populariteten er stigende hos den østjyske webshop, Lillepot.dk. Her forhandles der modebørnetøj til både drenge og piger fra alderen 0-16 år til en stadigt voksende kundekreds. Et af de mest populære mærker, der er at finde hos Lillepot.dk, er KENZO. KENZO opstod tilbage i 1970, og det blev lanceret af den japanske designer, Kenzo Takada, og er kendt for sine nyskabende trends i mønstre og farver, der har resulteret i unikt tøj.

Mode i børnehøjde

Lillepot.dk har blandt andet fokus på kvaliteten af de mærker, de sælger. Børnelivet er hektisk og slidsomt for tøjet, men Lillepot.dks nøje udvalgte mærker producerer tøj, der lever op til børnelivets krav om slidstærkt kvalitetsmateriale.

Udover at være kvalitetsfokuseret er det også en stor del af passionen hos Lillepot.dk at være engagerede indenfor modebranchen. Derfor er der også stort fokus på at følge de tendenser, der rører på sig i modeverdenen, hvilket har ledt til et dynamisk og kreativt udvalg af børnetøj med et væld af forskellige farver og mønstre. Derfor forhandler de også mærket, KENZO, hvor det handler om at turde at skille sig ud fra mængden og være villig til at lade sig inspirere og forny af kreative idéer. Også børnene selv er vilde med denne slags tøj, da det udover at være modetøj tager udgangspunkt i børnenes livlige og farverige verden.

Familiens webshop

KENZO producerer tøj til både piger og drenge og passer sig til mange forskellige anledninger. Leder du således efter tøj til hverdagsbrug eller måske lidt finere tøj anledninger såsom familiesammenkomster eller fødselsdage, er KENZO et oplagt valg. Det er også muligt at købe accessories af samme mærke – tasker, rygsække, caps og andet.

Når du køber online hos Lillepot.dk, er fordelen ved onlinebutikken, at du kan købe hvor og når, det passer dig men samtidigt som en hjælp til at finde inspiration og skabe det rette look med blandt andet KENZO tøj, har Lillepot.dk lavet en række modefotos af børn for på den måde at give gode idéer til, hvordan man kan sammensætte det forskellige tøj i forskellige sammenhænge og få et varieret og spændende look ud af det tøj, man køber. Derudover er man altid velkommen til at få rådgivning under processen, så man kan vide sig helt sikker på sit valg.

Du kan se det store udvalg af KENZO tøj på deres hjemmeside.

Skriv et svar