Hvilken biopejs skal du vælge?

Søger du en ny biopejs, så har du måske allerede foretaget lidt søgning på udvalget på internettet. Resultatet er sandsynligvis, at du også har fået øjnene op for, hvor stort udvalget egentligt er. Dette udvalg spænder bredt i modeller, kategorier og prislejer, hvorfor dét at finde en ny biopejs ikke er det letteste i verden.

Når du skal finde en ny biopejs, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvilket formål denne biopejs skal tjene. Skal den kunne tændes op i under hyggelige aftener på terrassen, så leder du måske efter en bord-biopejs, som er lille og mobil. Søger du derimod en stor biopejs, som kan være et centralt element i for eksempel stuen, så bør du undersøge muligheden for installationen af en fritstående biopejs, der kan placeres rundt omkring i rummet. Eller har du derimod en helt eksklusiv smag og et stort budget, så kan den lofthængte biopejs være noget for dig.

Stående biopejs til stuen

Et klassisk design af biopejs er den stående model, som er indrammet. Idéen med denne biopejs er, at den fuldstændigt efterligner det klassiske design på en gammeldags pejs, hvorfor denne type biopejs placeres godt som en gammeldags pejs. Den kan sprede en hyggelig stemning i rummet, og den agerer et godt samlingspunkt.

Disse modeller kan dog sagtens være dyre, så en anden stående biopejs kan også være en mulighed. Der findes gulvstående standere, som er slanke og høje, hvilket gør, at de ikke kræver særligt meget plads, og de er som oftest også en del billigere. Størrelsen på biopejsen er selvfølgelig også mindre, men det er altså muligt at få denne mere økonomiske biopejs.

Biopejs til bordet

Den billigste og mest mobile biopejs er den, som kan placeres på bordet. Disse typer af biopejse er transportable, hvorfor man kan benytte dem både indenfor og udenfor – på bordet eller på gulvet. De er ikke så centralt et samlingspunkt, som en fritstående biopejs eksempelvis er, men de er lavet til at levere en levende flamme i hyggelige omgivelser. De kan for eksempel være et lækkert pift til en hyggelig aften i udestuen.

Hvis alt dette har fanget din interesse, så kan du altid læse meget mere om biopejse her.

Skriv et svar