Hvordan vælger jeg det rigtige glattejern?

I dag findes der et bredt og varieret marked af forskellige typer og modeller af glattejern. Der findes rejsestørrelser og normalstørrelser i forskellige prislejer. Det kan derfor være svært at orientere sig om hvilket et, som passer bedst til egne behov. Før du vælger et glattejern, kan det være en god ide at overveje, hvilken hårtype du har samt hvad og hvordan glattejernet skal bruges, så du kan finde det helt rigtige for dig. På den måde kan du finde præcis dét, som passer bedst til dine behov. Læs med herunder og få nogle tips til at udvælge blandt de mange varianter.

Forskellige typer glattejern

Grundet stor efterspørgsel og mange forskellige hårtyper, er der blevet udviklet mange forskellige varianter af glattejern. Har du tyndt, fint og muligvis kort hår, kan det være nyttigt, at vælge et af de smalle, tyndere glattejern, men har du derimod langt, tykt og kraftigt hår, kan det være bedre med et bredere og mere solidt glattejern. Temperaturen er også en vigtig faktor, når man skal vælge det helt rigtige glattejern. Temperaturer over 200 grader egner sig bedst til tykt og kraftigt hår, hvor temperaturer under 200 grader egner sig bedst til tyndt og fint hår. På den måde sikrer du dig mindst muligt skade på håret. Noget andet som også kan være med til at skåne håret, er varmelegemet på glattejernet. Hvis man vil bruge glattejernet hyppigt, er det vigtigt, at vælge dét, som skåner håret mest muligt. Her vil keramikplader være bedst, men skal man kun benytte det til specielle anledninger kan metal- eller titaniumoverflade fungere på samme måde. Der er derfor mange faktorer som spiller ind, når man skal vælge det rigtige glattejern til egne behov og eget forbrug.

Skriv et svar