Det bliver mere populært for mænd at bruge hudplejeprodukter

God hudpleje får mere og mere betydning for mange danske mænd, men mange mænd har ikke den rette viden omkring, hvordan huden plejes korrekt. Alligevel er interessen for hudpleje stigende blandt de danske mænd, og flere og flere begynder at bruge hudplejeprodukter. Derfor har virksomheden SIGR har valgt at lave en ny produktserie, som udelukkende fokuserer på gode hudpleje til mænd.

Gennem de seneste årtier har mændene stået i skyggen af kvinderne, når det gælder hudpleje, men nu er interessen for god hudpleje i den grad også kommet frem hos de danske mænd. Flere og flere mænd går op i at pleje deres hud, og mange er derfor villige til at investere i gode hudplejeprodukter.

Denne trend forudså stifter af SIGR, Kristian Damm, tilbage i 2013, hvor han så en mulighed i at levere eksklusive kvalitetshudplejeprodukter udelukkende til mænd. SIGR leverer et naturligt og bæredygtigt hudplejeprodukt til manden, der gerne vil passe ekstra godt på sig selv. Produkterne fra SIGR er fremstillet med naturlige, nordiske ingredienser, og indholdet af kemiske stoffer er derfor meget begrænset.

Stigende efterspørgsel skaber et større produktsortiment

Grundlæggeren af SIGR udtaler, at det netop var en stigende popularitet for og efterspørgsel af hudplejeprodukter hos mændene, der gav ham idéen om at lancere naturlige hudplejeprodukter til mænd. På markedet fandtes flere hudplejeprodukter med et stort indhold af kemiske stoffer, men ingen tilbød et naturligt hudplejeprodukt til mændene. Der var dermed ingen muligheder for mændene, der gerne vil passe godt på sig selv, for at købe gode og naturlige hudplejeprodukter. Takket være SIGR findes denne mulighed nu på markedet, hvor der fortsat er stigende interesse hos mændene for at pleje huden på en god og sund måde.

Hudplejeprodukter skal anvendes korrekt

Hudplejeprodukter anvendes for at opnå en stærkere og sundere hud, men som forbruger er det vigtigt at være opmærksom på, at de fleste hudplejeprodukter skal anvendes hver dag for den bedste effekt, og dette kan mange mænd glemme. Mænd, der glemmer at smøre deres hudplejeprodukter på, opnår ikke den bedst mulige effekt, og derfor bør de lære, hvordan huden skal behandles rigtigt.

SIGR har udformet hudplejeprodukter specifikt til mænd, som er lette at have med og passer i enhver mands toilettaske. Det virker derfor knap så feminint at anvende, og derfor kan flere mænd få fuldt udbytte af hudplejeprodukter fra SIGR.

Skriv et svar