Populær webshop har åbnet butik i det midtjyske

Virksomheden, SJ Tekstil og Kunst, har tidligere solgt varer udelukkende fra deres webshop, men nu har de også en fysisk butik, som man kan besøge. SJ Tekstil og Kunst sælger blandt andet modetøj til kvinder, men de sælger også en masse andre produkter til kvinder og hjemmet.

SJ Tekstil og Kunst startede som en webshop men har nu udvidet med en fysisk butik, hvor man kan blive yderligere inspireret til sine køb. Virksomheden sælger mange forskellige ting til kvinder, hvor modetøj af høj kvalitet kun er en del af det samlede sortiment. SJ Tekstil og kunst er baseret i Midtjylland, og det er også her, den fysiske butik ligger, nærmere bestemt er det i Kjellerup. Tidligere har man kun kunnet købe fra den internetbaserede webshop, hvor leveringstiden på varerne ligger på en til tre hverdage, og fragten er gratis. Nu kan man altså også besøge butikken og gøre sine indkøb derfra.

Den fysiske butik har åben torsdag og fredag begge dage fra 13-18 samt lørdag fra 10-13. Derudover kan man som en ekstra service ringe og aftale et besøg uden for de normale åbningstider, hvis man er minimum fem personer. Det vil sige, at kan man samle fire af sine veninder, kan man lave en aftale om et besøg, hvor man kan opleve virksomhedens udvalg i virkeligheden og dermed blive inspireret i endnu højere grad end på webshoppen.

En virksomhed med fokus på kvalitet og godt design

SJ Tekstil og Kunst sælger blandt andet meget forskelligt tøj til kvinder. Produkterne har en høj kvalitet, og de består primært af naturmaterialer som fx hør, skind og bomuld. Tøjet har samtidig et flot design, der følger den seneste mode. Det store udvalg betyder, at mange forskellige typer kvinder kan finde tøj, som passer til dem. Udover tøj til kvinder sælger SJ Tekstil og Kunst også et stort udvalg af tilbehør som fx tørklæder, smykker, tasker, sko og bælter, der alt sammen har en kvalitet, der falder i tråd med kvaliteten på tøjet. Virksomheden tilbyder samtidig et udvalg af kunst, hvor udvalget er periodevist skiftende.

sjtekstilogkunst.dk kan man undersøge det store udvalg nærmere samt finde den præcise adresse på den fysiske butik, hvis man ønsker at aflægge den et besøg.

Skriv et svar