Ung med ny bil? Få gode råd til billig forsikring her

billig bilforsikring unge

Der kan være mange grunde til, at man som ung vælger at erhverve sig en ny bil, da man i sine unge år oftest har mange forskellige ærinder i form af arbejde, fritidsinteresser og meget andet. Der er dog mere i det end blot at erhverve sig en bil, da man skal have styr på nogle forskellige ting såsom betaling af grøn-ejer-afgift, tegning af forsikring og lignende. Tegning af forsikring er en af de vigtigere ting at have med sig på vejene, da dette først og fremmest er godt at have, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Er man ude for et uheld uden en god forsikring, kan det blive særdeles omkostningsfuldt, og regner man på det, vil det derved godt kunne betale sig at tegne en god forsikring. Der er dog en del forskellige ting, man skal holde sig for øje, når man tegner sig en forsikring, hvilket især gør sig gældende som ung, da man ved at spille kortene korrekt kan få en god og billig forsikring.

billig bilforsikring unge

Optjen fordele over en periode

Først og fremmest er det hos nogle forsikringsselskaber muligt at få en fast præmieordning, der er med til at sikre, at forsikringsprisen ikke vil stige i forbindelse med en skade, hvilket især kan være en fordel, når det er den første forsikring, man skriver. Herudover vil nogle forsikringsselskaber også tilbyde, at man allerede som 21-årig kan komme i kategorien kaldt elitebilist, hvorved man kan få gavn af de dertilhørende fordele i forsikringen.

Dette kræver dog, at man har haft kørekort siden man har været 18 år, da det kræver 3 år som bilist uden skader. Herfra findes så forskellige trin, hvor man placeres som elitebilist med kørekort i 3 år uden uheld. Trin 1 placeres man på, såfremt man er 21 år, har haft kørekort i tre år og har en skade i den nævnte periode med kørekort. Det sidste trin er trin 2, der angiver samme krav som ovenfor, men den ene forskel er, at man på trin 2 har haft mere end en skade i de tre år med kørekort.

Forskellige tilbud hos forskellige udbydere

Det er også muligt at finde selskaber, der ikke laver præmiestigning i henhold til postnummer, hvilket nogle forsikringsselskaber ynder at gøre. En anden ting, der kan være en fordel at have med sig, er dækforsikringen, der kan hjælpe på vej, såfremt ens dæk begynder at blive slidte, går i stykker eller lignende. En mere uheldig ting, man som bilist kan komme ud for, er tankning af det forkerte brændstof, hvor man her kan være dækket af en fejltankningsdækning, således fejltankningen kan løses, og det rigtige brændstof kan blive hældt på efterfølgende. Se her for billig bilforsikring unge.

Skriv et svar