5 trin til at skabe din egen selvterapi derhjemme

Er der noget bedre end at forkæle sig selv i en tid, hvor arbejde og privatliv hænger dig til op over ørerne? Du har måske, i takt med en travl tid, muskelspændinger, hovedpine, tør eller fedtet hud eller måske har du tendens til at spise lidt for usundt – kan du med disse 5 trin opnå selvforkælelse uden de store omkostninger på tid- og pengekontoen.

Sådan opnår du selvterapi i eget hjem

  1. Vand, vand, vand. Din krop har brug for væske, og i løbet af en dag bør du drikke mellem 1,5 – 2 liter væske, helst vand. Det gavner både din hud og krop. Din hud vil synes mere frisk og glat, hvis du drikker tilstrækkeligt med væske, men du undgår også, at din krop dehydrerer. Husk samtidig at spise masser af grøntsager, fisk og magert kød.
  2. Motion for krop og sjæl. Der findes et hav af videoer på nettet, der hjælper og introducerer dig for øvelser hjemme i din egen bolig. Øvelser, hvor du både kan få pulsen op, men som også styrker dine muskler og led. Der findes også app’s, der hjælper dig med at huske den daglige motion, og oftest kræver det ikke mere end 15-30 min., men din krop vil mærke en forskel med tiden.
  3. Tag en tur i drømmeland. Både vores krop og hjerne fungerer bedst efter 8 timers uforstyrret søvn. Vi tænker mere klart dagen efter, men vores krop er også bedre forberedt på dagens opgaver, hvis vi om natten har fået en god gang nattesøvn.
  4. Hjemmewellness. Riv en dag ud af kalenderen, hvor du har tid til at forkæle dig selv. Du kan sagtens selv skabe din egen wellness stemning derhjemme ved at tænde stearinlys rundt omkring, sætte noget beroligende musik på og ellers bare forkæle dig selv med et varmt fodbad, ansigtsmaske, en hårkur, lakering af negle og sladderblade, hvis du er til den slags læsning.

Invester i et brugbart udstyr. Det er ikke alle, der er ejer af et løbebånd eller en massagestol derhjemme, men faktisk kan det være en god investering, og som både kan spare dig for penge til massøren på længere sigt eller planlægning til det lokale motionscenter.
Ønsker du velvære med massagestole, er der god mulighed for at finde den hos Activewellness.dk, der forhandler massagestole i høj kvalitet til markedets laveste pris. Så slipper du for dyre behandlinger hos massøren, og du kan lindre muskelspændinger flere gange om dagen, hvis behovet er for det.

Skriv et svar