Herremode til den moderne mand

At være velklædt er noget, de fleste af os gerne vil forbindes med. Det giver nemlig en særlig følelse af tilfredsstillelse og velvære, når vi føler os godt klædt på, og derfor bruger vi også ofte meget tid på at vælge den helt rigtige garderobe. Vores påklædning siger nemlig meget om vores personlighed, og ifølge Hjerne-Madsen kan det nogle gange blive en hel sport at være velklædt. Derudover er der efterhånden så mange mærker at vælge imellem, og det kan synes som lidt af en modejungle at finde ud af, hvad der er hot – og hvad der er not. Læs med her, og få inspiration til velklædende brands, du bare kende.

T-shirts, skjorter og trøjer er bare nogle af de ting, der hænger i den mandlige garderobe, hvis du forventer lidt ekstra af dit tøj, kan du med fordel tage et kig på Barbour. Barbour er et skotsk kvalitetsmærke, hvis enorme succes startede med jakker. Inspireret af fiskernes slidstærke klæder fremstillede skotten jakker, der var særligt holdbare mod regn og storm, og i dag er de eksklusive jakker også kendt som tidløse klassikere. Barbour passer til den stilbevidste mand, der gerne vil have tøj i godt design. Eksempelvis finder du lækre modeller som Bedale og Beaufort, og den imponerende kvalitet gør også, at Barbour i dag er Kongelig Hofleverandør til Storbritanniens samtlige tre hof. Vil du vide mere? Følg linket, og find din favorit item.

Smykker til mænd

Det er blevet mere almindeligt for mænd at gå med smykker. Engang var smykker ellers noget, vi lidt grinte af til mænd, og som vi primært så på kvinder. I de seneste år har et stigende antal designere dog præsenteret en række eksklusive smykkekollektioner til mænd, så enhver mand har mulighed for at klæde sig med smykker, inden han går ud af døren. Smykker fungerer nemlig som fantastisk tilbehør, der sætter prikken over i’et på ethvert look.

Alexander Lynggaard er et godt mærke at kende, når du vil købe stilsikre smykker til mænd. De håndlavede smykker er fremstillet af de fineste natursten fra Indien, og hver enkelte sten har sin egen identitet. Eksempelvis er armbånd blevet særligt moderne til mænd, og hos Alexander Lynggaard finder du også et spændende udvalg af armbånd. Men et armbånd fra det populære danske mærke er mere end bare et smart armbånd. Alexander Lynggaards vision er nemlig at inspirere til mere spænding i hverdagen med smykkerne og deres energier. Alle de specialudvalgte sten besidder nemlig forskellige kræfter, der kan bruges til at give folk styrke. Bliv klædt godt på med unikke detaljer fra Alexander Lynggaard, og se et eksklusivt udvalg af smykkerne ved at klikke her.

Skriv et svar