Oplev en tidslomme gennem Europa

Hvad siger du, hvis vi siger ”en rejse tilbage i tiden”? Det er netop, hvad der er på programmet, hvis man tager på en togrejse med Venice Simplon – Orient Express. Der venter et autentisk og yderst luksuriøst eventyr for dem, der har lyst til at opleve en charmerende tidslomme op gennem Europa. Imens verden suser forbi på den anden side af ruderne, oplever man I toget en ro, hvor tiden står stille for en stund.

Togets vogne er fra 1920’erne og 30’erne, og det er i denne gamle stil med udskårne træpaneler, messinghåndtag og butlerservice, man kan se frem til på en rejse gennem Europa. Til oplevelsen hører en salonvogn med plysstole, bar og flygel samt tre autentiske restaurantvogne, hvor frokost og middag indtages i hyggelige, fine omgivelser. Morgenmad og afternoon tea bliver serveret i kupéen, hvor der tilmed er 24 timers room-service mod betaling. Sovevognene fra 20’erne er restaurerede, men holder den originale stil med meget små kupéer, der om natten omdannes til sovekupéer med køjesenge. Det er den originale oplevelse, der er i centrum, og derfor har moderne tiltag som tv, wi-fi samt eget toilet og bad endnu ikke fundet en vej ind i toget.

Venice Simplon – Orient Express tilbyder flere forskellige togruter med varighed fra 1 dag til 8 dage. Den mest besøgte rute er hovedruten fra London-Paris-Venedig. I forbindelse med togrejserne der varer i flere dage, vil der også være mulighed for at bestille hotelpakker, hvilket mange tilvælger, eftersom der ikke er bad på toget. Du kan se mere omkring Orient Express her.

Klassisk stil og luksus

Lyder Orient Express som noget, du har lyst til at opleve med din bedre halvdel eller en god veninde, så er der et par forholdsregler, I bør overveje, før I tager afsted på rejsen. Det er småt med pladsen på toget, derfor er det kun tilladt at medbringe håndbagage ind i kupéerne, og resten af bagagen transporteres i bagagevognen under rejsen.

En tur med Orient Express er indbegrebet af klassisk stil og luksus af højeste skuffe, og derfor er det forventet, at I som rejsende klæder jer efter traditionerne. Ombord er stilen elegant og klassisk både om dagen og om aftenen, hvilket betyder at herrerne ofte vil være iført smoking og damerne kjole under middagen. Har du i forvejen en forkærlighed til 20’er og 30’ernes klassiske og ikke mindst detaljerige stil, har du nu muligheden for at opleve og bære den selv. Du kan forblive i rejsens autentiske tidslomme eller bevæge dig ud af den og sætte dit personlige præg på, hvad klassisk og luksuriøs stil er for dig. Hos Magasin kan du gå på jagt efter det perfekte outfit til en middag med efterfølgende drinks i salonvognen. Du finder udvalget her.

Skriv et svar