Fotobøger er det nye album

Flere danskere skifter fotoalbummet ud med fotobøger. Det er da også mange fordele ved produktet, som giver dig frie hænder i forhold til design, størrelsesforhold og det generelle udseende. En fotobog fylder knap så meget på boghylden og gør de gode oplevelser og rejser nærværende ved at være samlet i én bog.

Skift albummet ud med bogen

Læn dig tilbage, for det har aldrig været nemmere at få systematiseret dine ferieminder. De billedfiler fra computeren eller smartphonen, du gerne vil have udskrevet, føjer du bare til websiden, og så går der ikke længe, før du har billederne i fysisk form.

Har du dårlige erfaringer med fotofremkaldelser – billederne blev ikke ordentlige, der er ikke nok plads i det store fotoalbum, og størrelsen passer heller ikke. Med det nye koncept er det muligt at slippe for besværet og de mange omveje. Det eneste, du som kunde skal gøre, er at tilføje billederne, designe bogen direkte på nettet og så sende den afsted til tryk. Når du har gjort dette, kan du endda dele den bestilte fotobog med familie og venner, som muligvis ønsker at have samme bog stående på hylden. På den her måde kan dine minder og oplevelser blive en levende og fortællende del af hverdagen fremfor et støvet, stort magasin man tager frem i ny og næ.

Fotobøger er en ny og let måde selv at administrere fotoprocessen uden at skulle gøre meget andet end at designe bogen. Tryk og levering sørger virksomheden for, og du kan snart herefter hende din bestilling ved din lokale forhandler.

Særpræget design og hurtig levering

En af de store fordele ved at skifte fotoalbummet ud med en fotobog er, at resultatet viser det unikke design, som du helt selv har lavet. Når du designer bogen, har du meget frie hænder – ja du kan endda navngive bogen og give den en indbydende forside. Med fotobogen er det en nem og smertefri opgave at bestille sine ynglings billeder fra sidste sommerferietur. Læs mere om muligheden for at få en fotobog her.

Skriv et svar