Sveriges mest populære online shops

Som i alle andre lande boomer online shopping i Sverige i disse år. Det er især udenlandske hjemmesider, som svenskerne er glade for, men der findes også svenske kæder på listen over Sveriges mest populære online shops.

1. Ikea.com

Denne svenske og populære møbelgigant er naturligvis på toppen over svenskernes favoritter, når det gælder online shops. Det bliver næsten ikke mere svensk og velkendt end IKEA. Her kan du nemt og bekvemt bestille dine møbler hjem, så du ikke skal slæbe dem ud i bilen og køre dem hjem fra varehuset. Du kan også bestille og betale dine møbler online og så selv hente dem i butikken og dermed spare turen rundt i de enorme varehuse.

2. NetOnNet.se

Sveriges næstmest populære webshop sælger elektronik. Her kan du finde TV, digitalkameraer og mobiltelefoner til den helt store guldmedalje. Priserne på hjemmesiden er utroligt lave. Det er en anerkendt forretning og det giver forbrugerne stor tryghed.

3. Elgiganten.se

Nogle ved det, andre ved det ikke, men Elgiganten er ærkedansk. Mange danske forbrugere kender Elgiganten, der skyder op i alle større byer og sælger elektronik til lave priser. Nu er svenskerne også faldet for kæden og ikke mindst dens online shop. Priserne er lidt højere end på NetOnNet.

4. Webbhallen.com

Webbhallen sælger varer indenfor en lang række kategorier. Her kan du finde alt fra computerspil til strygejern, helseprodukter og tandtråd. Der er utroligt mange kategorier på hjemmesiden, som kan være lidt svær at navigere i. Til gengæld er det en populær webshop, og den er billig. Webbhallen findes også som en lang række fysiske butikker i Sverige.

5. Zalando.se

De senere år har Zalando for alvor slået sig fast på det internationale marked af online shops. Hos tyske Zalando finder du et stort udvalg af tøj, sko og accessories til meget lave priser. Her er alt fra herretøj til tørklæder, fra børnetøj til sportssko. Hos Zalando finder du produkter fra en række forskellige brands og designere.

6. Hm.com

Den berømte svenske tøjkæde H&M har selvfølgelig også en central plads i svenskernes shopping hjerter. H&M sælger ligesom Zalando tøj, sko, accessories og tørklæder til fordelagtige priser. Ligesom i de fysiske butikker finder du et stort udvalg af produkter, der alle er produceret for H&M.

7. Mediamarkt.se

Mediamarkt er et internationalt selskab, der har butikker i mange lande over hele verden. Nogle steder går de fysiske butikker også under navnet Saturn og Media World. Der er forskelligt udbud og priser i de forskellige lande. Hos Mediamarkt kan du altid finde et stort udvalg af TV, DVD, computer, radio og lignende elektronik.

8. e-gear.se

e-Gear.se er en svensk webshop som forhandler softwareprodukter som digitale downloads. Shoppen henvender sig til både almindelige forbrugere og erhvervskunder. Deres sortiment er primært Microsoft og Adobe software, samt et stort udvalg af antivirusløsninger fra bla. Norton, Kaspersky, F-Secure, BullGuard osv. Leveringstiden er på 5-10 minutter, så du behøver ikke stå og vente ved postkassen i flere dage før du modtager dit softwareprodukt ved et køb hos e-gear.se.

9. Coop.se

Svenske Coop fungerer grundlæggende som det danske Coop, vi kender. Her er en række samarbejdende butikker, der sælger varer til både medlemmer og ikke-medlemmer. Der er en bestemt etisk profil hos Coop, som alle deres butikker skal leve op til. Medlemmer har mulighed for særlige rabatter og for at få forbrugslån hos svenske Coop. Som i Danmark kan du købe Coops produkter via deres hjemmeside, som svenskerne er utroligt glade for.

Skriv et svar