Iværksætterdrømme? Stift iværksætterselskab online og nemt

Går du rundt med iværksætterdrømme, så behøver der ikke være langt fra drømme til virkelighed, du kan nemlig stifte dit eget iværksætterselskab (IVS) online med kun 1 kr. i selskabskapital.

Bliv din egen chef

Hvis du ønsker at stifte dit eget selskab, kan du nemt gøre dette. Det kræver nemlig hverken en stor økonomisk kapital eller en masse tid og advokat assistance at stifte selskabsformen IVS. Et iværksætterselskab (IVS) er en nyere type kapitalselskab, der kan stiftes med bare 1 kr. i selskabskapital, og så er det underlagt de samme regler som et anpartsselskab. Det betyder, at du som ejer af et iværksætterselskab (IVS) er kreditorbeskyttet, og derfor kun hæfter for de penge du har skudt i selskabet og dermed ikke med din personlige formue. Hvis din virksomhed kommer i økonomiske udfordringer, kan kreditorerne altså ikke kræve penge fra dig personligt.

Stift dit selskab online

www.legaldesk.dk er det muligt at lave de juridiske dokumenter som du skal bruge til dit iværksætterselskab (IVS) online. Det drejer sig om stiftelsesdokument, vedtægter og egen-erklæring. Legal Desk er en digital platform, der giver dig mulighed for at udarbejde juridiske dokumenter nemt og billigt blot ved at besvare en række spørgsmål i en online formular. Når du har udarbejdet selskabsdokumenterne, skal de underskrives af dig som ejer og derefter skal dit iværksætterselskab registreres på erhvervsstyrelsens hjemmeside, virk.dk, for at blive gyldigt og for at du kan modtage dit CVR-nummer. Når dette er gjort, er du virksomhedsejer og kan dermed begynde at drive din virksomhed og lave det du brænder for.

Få styr på ansættelserne med gratis ansættelseskontrakter

Når du kommer i gang med at drive din virksomhed, kan det være, at du får brug for at ansætte nogle medarbejdere. I den forbindelse er det vigtigt at få styr på ansættelsesforholdene. Legal Desk tilbyder gratis ansættelseskontrakter til både månedslønnede og timeansatte, der indeholder alt hvad ansættelseskontrakter bør indeholde. Med en ansættelseskontrakt fra Legal Desk sikrer du, at der er klare rammer omkring ansættelsesforholdet og på den måde kan dig og din medarbejder undgå potentielle misforståelser og konflikter.

Skriv et svar