Hvor tit skal jeg tjekke mit tag efter?

Det anbefales, at du går dit tag efter en gang om året. På den måde kan du holde øje med taget og undgå at der opstår store skader på dit tag. Det du skal holde øje med, er blandt andet utætheder og løse eller ødelagde tagplader og teglsten. Er der defekter, er det vigtigt at få gjort noget med det samme, så der ikke opstår større skader. Har du ikke selv mulighed for at udbedre skaderne, kan du altid få hjælp af fagfolk. På den måde er dit tag bedst rustet til at klare det danske vejr.

Kan mit tag blive flot igen?

Synes du, at dit tag er blevet trist og kedeligt at se på, er der flere forskellige muligheder, du kan gøre brug af, for igen at få et flot tag. Der findes mange firmaer, der tilbyder tagrenovering i form af rensning, imprægnering, algebehandling og maling af tage. Ved at renovere taget fremstår din bolig flottere. Det er ikke alle tage, der kan klare alle behandlinger. Det er derfor vigtigt, at du undersøger nærmere, hvilken form for tagrenovering, der er bedst til lige netop dit tag. Her kan du heldigvis finde rigtig meget information på nettet. Både i form af hvilke behandlinger, der passer til dit tag og priser.

Hvad hvis mit tag er fyldt med mos?

Er dit tag fyldt med mos, kan det være en god idé med en algebehandling. En lille smule mos skader ikke taget, men er det dækket til i store mosplader, kan mosset være med til at lave frostspringninger i tagbelægningen, da mos holder på fugten. For nogle er en enkelt algebehandling nok, men vender dit tag mod nord eller er omgivet af træer, der skaber skygge, kan det være, at dit tag har brug for algebehandlinger med jævne mellemrum. Flere firmaer tilbyder et algeserviceabonnement, hvor taget behandles for eksempel en gang hvert år. Læs mere på denne side.

Skriv et svar