Skift smøgen ud med en e-cigaret startpakke

Vi har alle vores vaner, og nogle af disse er sundere end andre – nogle er mere usunde. Hvis du ryger på en fast basis, så er det rent objektivt set en af de mest usunde vaner, som du fører. Der er mange aspekter i rygningen, som det kan være svært at sige farvel til, hvis man ønsker at skære ned på sit forbrug af tobak, eller sågar hvis man ønsker helt at stoppe det. Den uhensigtsmæssige del af rygningen ligger nemlig selvfølgelig i de rent helbredsmæssige indvirkninger, som rygningen har. Den sociale del af rygningen er stadig en stor nydelse for mange mennesker – nogen vil sågar hævde, at det generelt er lettere at få en snak over en cigaret. Men der er mulighed for at fastholde dette ved at skifte cigaretten ud med en e-cigaret.

E-cigarettens funktion og fordele

I en e-cigaret inhalerer du propylenglycol, glycerin og nikotin. Nikotinen er det vanedannende stof, og propylenglycol er egentligt blot en blanding af demineraliseret vand og en bestemt aroma, som du selv vælger. Det er også dette stof, som giver dig den velkendte dampsky, som hænger tungt i rummet, når den pustes ud.

Ryger du derimod cigaretter, så inhalerer du nikotin og 40 forskellige typer af kemikalier, som er velkendte for at være kræftfremkaldende. Der er derfor tale om, at du kan skifte et onde ud med et mindre onde. Men hele denne proces fra cigaret til e-cigaret kan være svær, når man ikke kender markedet for e-cigaretter særligt godt. Derfor kan man heldigvis købe sig til en løsning igennem startpakker.

Startpakker til den nye e-ryger

Startpakkerne er klart den letteste måde at stifte bekendtskab med e-cigaretterne på. Dette giver dig mulighed for simpelthen at købe en pakkeløsning, hvori du både finder e-cigaretten, batteriet, brænder, tank og oplader. De hærdede e-cigaretrygere danner sig efterhånden præferencer indenfor disse produkter, hvilket du sikkert også vil komme til – men før du har dannet dig disse, så kan pakkeløsningen være en rigtigt let måde at prøve kræfter med e-cigaretterne. De fleste af disse pakker kommer oftest også med e-væske, så du kan prøve e-cigaretten af lige fra start af.

Du kan finde diverse forhandlere for e-cigaretter, men ønsker du muligheden for at prøve en startpakke, kan du med fordel lade dig inspirere her.