Skal du holde sølvbryllup? Så få her lidt tips

Har du og din ægtefælle efterhånden holdt sammen i 25 år, så er det ved at være tid til at holde sølvbryllup. Skal det gøres med maner, så skal I naturligvis holde en stor fest for familie og venner. Og hvis det er tilfældet, så gælder det om at begynde forberedelserne i god tid, så I kan være sikre på, at I får det lige som I gerne vil have det.  

Når kærligheden skal fejres, så skal der ikke mangle noget, og derfor er det en god ide at være tidligt ude, så du ikke behøver stresse over alle de mange ting, der skal falde på plads, inden festen kan løbe af stablen. Der skal findes lokaler, sendes invitationer, vælges menu og drikkevarer, og så skal du beslutte, om der skal være et tema til festen. Hvad maden angår, så har du umiddelbart tre muligheder; du kan vælge at lave den selv, du kan få et cateringfirma til at levere eller du kan få kokke til at stå og lave det i køkkenet til selve festen. Er du en haj i køkkenet og er du generelt glad for at lave mad, så er det en god mulighed for at få vist dine kogekundskaber til venner og familie. Dette kræver dog, at du altid har det helt rette køkkenudstyr ved hånden. Hos Wupti kan du finde alt, hvad du måtte mangle til at skabe mesterværker i køkkenet. Her finder du diverse køkkenmaskiner og –grej, der gør alle former for madlavning til en leg. Se fx det spændende udvalg af stavblendere, hvor du lynhurtigt kan mikse og hakke både bløde og hårde madvarer. Du finder en stavblender her!

Oppyntning er alfa omega

Til en sølvbryllupsfest skal der være styr på alle detaljer og en ting, der i høj grad har betydning for stemningen er oppyntningen. Hvad end, der er et tema eller ej, så er det utrolig vigtigt med pynt, der passer til lejligheden. Kija-design er eksperter i pynt og festartikler, og på deres webshop finder du alt lige fra lys, servietter og bordløbere, til engangsservice, konfetti og serpentiner. Samtidig kan du søge på anledninger eller temaer og på denne måde kan du afgrænse din søgning og hurtigt spore dig ind på de ting, du skal bruge til festen. Du kan klikke her og blive helt klar til sølvbryllupsfest med alle de festlige artikler fra Kija-design.