Få hjælp til ejendomsadministrationen og spar tid

Når man ejer eller lejer en bolig eller lejlighed, er der en hel del forskellige ting, man skal holde sig for øje, hvilket blandt andet afspejler sig i de mange regler og rammer, man hele tiden skal være opmærksom på. Det kan også blive særdeles omkostningsfuldt, såfremt man ikke holder øje med og efterfølger disse regler, og der kan i reglerne ske ændringer, man også skal være opmærksom på. Eksempelvis blev det i august vedtaget, at alle boligers energimærkningers gyldighed skal forlænges med 10 år. Det vil sige, at boliger med en udløbet energimærkning bliver forlænget med 10 år, hvilket dog er under forudsætning af, at de er blevet udstedt inden for de seneste 10 år. Det er en regel, der vil have påvirkning på alle ejendomme og dertilhørende foreninger i landet, og disse kan være svære at få overblik over, hvilket en professionel ejendomsadministrator kan være behjælpelig med.

Professionel ejendomsadministrator håndterer mange forskellige opgaver

En professionel ejendomsadministrator er en fordel at have hjælp fra i mange forskellige henseender, hvilket også er gældende for generalforsamlinger, møder og sammenkomster i den givne forening. Til sådanne forsamlinger og møder skal der tages nogle forskellige beslutninger, der i allerhøjeste grad kommer til at påvirke beboerne i området eller ejendommene. Her kan en professionel ejendomsadministrator også være med til at byde ind med en hel del erfaring, hvilket kan være med til at rådgive til de bedste løsninger på forskellige problemstillinger.

Det kan også være, at man er lejer og ikke har så meget forstand på de forskellige ting, der end måtte være inkluderet i lejeaftalen, mens man måske heller ikke er helt med på, hvilke rettigheder man har. Her kan det også være en fordel at have en professionel administrator, man kan have med til møder med andelshaverne, således man som lejer får det bedst mulige ud af lejemålet.

Hvorledes vælger jeg den rette ejendomsadministrator?

Det er meget vigtigt, at det firma, man ender med at samarbejde med, tilbyder administration af noget af det, man har brug for. Derfor kan det også være en fordel at finde et firma, der tilbyder en hel del forskellige håndteringer, således man ikke skal skifte firma, såfremt man grundet eksempelvis flytning skal ind i en grundejerforening eller lignende. De ydelser, der normalt tilbydes er andelsboligforeninger, grundejerforeninger, boligudlejningsejendomme, ejendomsselskaber, investeringsejendomme, ejerlejlighedsforeninger og lignende. Ønsker man derudover rådgivning inden for finansiering, love omkring bolig og erhverv, spørgsmål om det foreningsretslige, fortolkning af vedtægter og lignende, kan det være en fordel med et fleksibelt firma byggende på håndgribelighed og virkelighed – læs mere via. linket, www.realadmin.dk.

Skriv et svar