De bedste bløde pakker til både ham og hende

Julen er snart over os, og det betyder, at der skal ordnes rigtig mange ting, og blandt disse ting er oftest en ønskeliste. Desværre er der rigtig mange, som har svært ved henholdsvis at finde på gaver og købe gaver. Desuden har mange travlt i hverdagen, og det er derfor nogle gange nemmest at skrive ”sko”, ”en glad familie” eller ”tøj” på. Og netop tøj er da også oftest noget af det, man ønsker sig eller giver i gave, hvis man ikke kan komme på andet. Men hvad er moden lige nu? Og hvad er en sikker garanti som god gave, når ønskelisten kun siger ”tøj”? Det kigger vi nærmere på her, så du kan få lidt inspiration til årets bløde gave til din bedre halvdel, bror, søster, far eller mor.

Tøj med glimmer til hende

Glimmer har fundet vej tilbage til modescenen og til den smarte kvindes hverdagsgarderobe. Derfor er tøj med glimmer da også i høj kurs, og det kunne være en oplagt gave. Det er ikke barnligt – som du, som mand, måske havde troet. Tværtimod er det en smart måde at krydre sit hverdagstøj på, så det ikke er gråt, sort og kedeligt det hele.

Det smarte ved glimmertøj er desuden, at du kan finde elementer til garderoben, som passer til dit budget og størrelsen på gaven. Eksempelvis findes der kjoler, nederdele og trøjer med glimmer, som er meget fine. På den anden side findes der også glimmersokker, som også er meget populære. Dem kan du eksempelvis finde på www.zizzi.dk.

Et par unisex-sneakers

Sneakers er efterhånden gået hen og blevet et folkeeje. Du finder ikke et stykke tøj eller beklædning, som er bedre til at udtrykke, hvem du er, uanset alder, køn og alt det andet, som udtrykker dig. Derfor er sneakers også en perfekt gaveidé. Enhver kan bruge et ekstra sæt sko til garderoben, og mulighederne er nærmest uendelige. Farver, udtryk, stil og anvendelse er bare nogle af de ting, som kan variere. Så hvad med at besøge en webshop, som eksempelvis www.juul-sko.dk, som har et enormt bredt udvalg af sneakers såvel som andre sko?

En ny favoritskjorte til manden?

En ting, som aldrig går af mode, er skjorten til manden. Her er der rig mulighed for at vælge efter stil og budget, samtidig med at valget er ret sikkert. Er manden ganske afmålt, og foretrækkes en skovmandsskjorte, så fås disse i mange farver og udtryk. Er stilen derimod mere business og stram, så er mulighederne inden for farver, fits og materiale også mange. Med andre ord kan enhver mand bruge endnu en skjorte til garderoben.

 

Det sværeste ved at købe en skjorte er dog altid, at netop størrelse og fit kan være umådeligt svært at vurdere. Her kan du vælge at snuse lidt i mandens nuværende garderobe eller måske foretage en hurtig søgning over, hvilke skjortetyper der passer bedst til forskellige kropsbygninger. Det kan være besværet værd, da en skjorte, som sidder pænt, sjældent bliver byttet.

Skriv et svar