Gør ligesom resten af København, skift din bil ud med cyklen

København er en af de byer i verdenen, hvor man oplever flest mennesker, der vælger cyklen fremfor bilen. Man ser, hvordan alle verdenens storbyer er stærkt præget af meget biltrafik, men i København ser det anderledes ud. Her ser man nemlig mindst ligeså mange på cykel, og det skaber et helt anderlede liv. Der er mange grundt til, at folk vælger at tage cyklen fremfor bilen. Først fremmest vil man faktisk ofte opleve, at det er hurtigere at komme frem på cykel. Man oplever ikke samme trafik på cykel, som man gør i bil, og det er også muligt at tage langt flere smutveje, når man er på cykel. Derudover vil man også hurtigt opdage, at der langt bedre mulighed for parkering, hvis man er på cykel, slet og ret fordi der er flere steder, hvor man kan få lov til at parkere sin cykel.

Dermed kan det altså vise sig at være rimelig tidsbesparende, hvis man skifter bilen ud med cyklen. Derudover er der selvfølgelig også det miljømæssige aspekt. Det står nemlig rimelig klart, at man spare en del på CO2-udslippet, hvis man dropper at tage bilen på arbejde hver eneste dag. Det er derfor også et miljørigtigt valg, og særligt hvis man bor, så man enten kan cykle på arbejde eller cykle til en station, hvor man kan tage et tog eller en metro til sin arbejdsplads, er der ingen undskyldning. Dog kan grundende til, hvorfor man skifte bilen ud med en cykel fortsætte i uendelighed. For der også en sundhedsmæssig fordel ved at tage cyklen. Først og fremmest har man muligheden for på en daglig basis at få lidt frisk luft. Derudover får man også daglig motion, noget som de fleste kan have problemer med at få presset ind i hverdagen. Det er altså utrolig givende at lade cyklen være ens faste transportmiddel.

Find den rigtige cykel, når bilen skal skiftes ud

Når man endelig har besluttet sig for at skifte bilen ud med en cykel, skal man selvfølgelig finde den helt rigtige cykel. Den rigtige cykel skal først og fremmest være hurtig. Hvis den skal kunne konkurrere med bilen, skal der være lidt fart på. Derudover skal den selvfølgelig også se smart ud. Heldigvis er der rig mulighed for at få gode, hurtige og pæne cykler. Man kan for eksempel besøge siden www.designcykler.dk, hvor udvalget er bredt. Man kan derfor være sikker på, at der minimum er en cykel, der lever op til de krav, der stilles til en god bycykel.

Kom af med bilen og få penge i lommen

Hvis man bor i byen og har en god cykel, har man ingen grund til at have en bil. Man kan derfor passende forsøge at komme af med den. Hos www.bilplus.dk kan man sælge sin brugte bil. Dermed kan man altså få mere end bare det ovenstående ud af at skifte cyklen ud med bilen. Man kan altså også få lidt ekstra penge i lommen, da man kan, hvis man er heldig, få en rimelig god pris for en brugt bil.

Skriv et svar