Skab de bedste rammer for virksomheden

Er du på udkig efter de helt rigtige lokaler til din virksomhed? Så har du måske allerede erfaret, at det langt fra er en nem sag. Alt efter hvilken slags virksomhed der skal huses, så er der flere praktiske foranstaltninger, der skal gå op i en højere enhed. Måske skal der både være plads til kontorer, lagerplads, et stort industrikøkken og flere mødelokaler? Det tager sin tid at finde de helt rigtige lokaler, men med en god erhvervsmægler på hånden, så bliver opgaven noget nemmere.

Erhvervsmægleren er to skridt foran

En erhvervsmægler har den fordel, at han kender til markedet, mulighederne og ikke mindst både lejere, udlejere, købere og sælgere. Ved at indgå et samarbejde med en erhvervsmægler kan du nyde godt af den viden og ekspertise, som kan lede dig direkte til de helt rigtige lokaler, der kan få din forretning til at blomstre. Hos www.edc.dk/erhverv kan du få hjælp, hvad end du søger detailejendomme, butikslokaler, lager, logistik og produktion eller måske endda rådgivning om projekter og nybyggeri.

På det industrielle marked er der sket en stor forandring, og derfor har kravene til en tidssvarende ejendom, der understøtter en effektiv virksomhedsdrift, aldrig være så vigtig som nu. Det samme gælder for butikslokaler og detailforretninger, som kan være en jungle at finde rundt i, når det kommer til udlejning og afståelse. Derfor er det godt at have en erhvervsmægler ved siden side, der kan guide og rådgive hele vejen rundt om købet eller lejemålet.

Hvis du allerede står med en ejendom eller grund, men går med tankerne om, at den ikke udnyttes optimalt, så kan EDC som uvildig samarbejdspartner rådgive dig om udviklingsmulighederne og selve processen. Her får du ekspertisen, der kan tilføre projektet de rigtige kompetencer både inden for bolig og erhverv.

Nye lokaler – nyt udstyr

Når først lokalerne er på plads, så gælder det om at få skabt de rette rammer for virksomheden. Der er et hav af punkter på den liste, som bevæger sig i alt fra teknologi og IT til frugtordning og god kaffe. Og apropos god kaffe så er det netop dette punkt, som mange medarbejdere vægter højt. I en travl hverdag er det rart at kunne nyde en god kop kaffe. Selvom kontoret, butikken eller fabrikken kører på pumperne, så er det vigtigt, at der er tid til en pause – en kaffepause. Hos www.punkt1.dk finder du et enormt udvalg af alt i hårde hvidevare og derfor også kaffemaskiner i et væld af modeller og prisklasser.

Skriv et svar