Mad til julefrokosten – gode idéer til en gennemført aften

Julefrokostsæsonen er skudt i gang, og mange har allerede været til de traditionelle sammenkomster, som vi hvert år samles om for at mindes det snart overståede år og se frem mod et nyt. Vi mødes til god mad og drikke, underholdning og en dans eller to. Det er med tiden blevet populært at få mad ud af huset og spare tid på at stå flere dage i køkkenet. Ikke alene de mange cateringvirksomheder har lækre og festlige menuer at byde på, men også restauranter og caféer rundt omkring i landet sammensætter jule- og nytårsmenuer, som gæster kan bestille.

Den gode madløsning til den store julefrokost

På fest-diner.dk finder man sammensatte menuer til en hvilken som helst festlig anledning lige fra julefrokosten til den lette reception, herunder vegetarmad, børnemenuer og frokostordninger. Det er til både private og erhverv lavet af gode råvarer og med levering til tiden. Bag siden står et køkkenteam klar med smag på livet og sans for god gastronomi.
Hvad end man er til den traditionelle julefrokostmenu eller ønsker en mere anderledes menu med et twist, er der noget for enhver smag.

Fordele ved at lave en buffet til en julefrokost

  • Dine gæster kan vælge ud fra et forskelligt udvalg og er sikret noget for enhver smag
  • Man kan sammensætte maden og mængden, som man selv ønsker det
  • Uformelt og hyggeligt
  • Gæsterne samles omkring buffetbordet og kan få sat gang i nogle samtaler

En god start er med til en god aften

Vil man sikre sig en god aften, handler det i lige så høj grad om at byde gæsterne velkommen på en ordentlig og gæstfri måde. Start derfor med at byde dem på en velkomstdrink enten i form af nogle kolde bobler, en øl, vin eller en frisk cocktail. Gæsterne kan dermed stå med noget i hænderne og hilse på hinanden, mens resten af selskabet ankommer.
Velkomsttale kan virke ret formelt, men ikke desto mindre kan det være med til at starte en god aften på en gæstfri måde, hvor man bliver informeret om aftenens forløb, menu og andre informationer, der kan være gavnlige. Skab en rolig og hyggelig stemning med musik, der er sammensat af både nye og gamle klassikere.

Skriv et svar