Få smuk hud med Serum8

Med Serum8 Homekit kan du få smukkere hud, og du behøver ikke tage til hudplejespecialist. Det hele kan gøres hjemmefra med det samlede skønhedsplejesæt. Serum8 Skincare System består af en dermaroller, serum, fugtcreme, rensesæbe og en rens til dermarolleren.

Vores hud i ansigtet kan modstå mange ting, men bliver dagligt udsat for slid, såsom sol, vind, kulde og forkert ansigtspleje. Alt dette er med til, at huden bliver mindre elastisk, og der kan opstå rynker. Mange døjer også med akne eller ar efter akne, som får huden til at se ujævn og usund ud. Det kan være til stor gene i hverdagen, hvis man føler at ens hud i ansigtet ikke er så flot, som man kunne ønske.

Populært med dermaroller

Indenfor de sidste par år er brugen af dermaroller blevet fremtrædende. Den er blevet populær blandt mange, da den har mange anvendelsesmuligheder og stor virkning. Dermarolleren laver bittesmå huller i ansigtet, som er med til at vække huden og stimulere elastin og kollagen. Elastin og kollagen er de celler, der opretholder hudens naturlige stramhed og evne til at regenerere. Dermarolleren har haft stor fremgang i hele verden og er blevet testet af mange danske skønhedsbloggere, som varmt anbefaler den. Den kan anvendes mod ar, strækmærker, solskader, og den kan behandle og forebygge rynker. Og mange med akne og uren hud har fået bugt med dette ved hjælp af dermaroller og serum.

Sådan gør du

Inden brug af dermaroller skal huden renses og desinficeres med Cleanser8, som følger med i Homekittet. Dermarolleren har små tynde nåle på 0,5 mm., der nedbryder huden, hvorefter den genopbygges i helingsprocessen. Behandlingen lyder smertefuld, men det er den slet ikke. Ved at prikke små huller, er huden også mere modtagelig overfor serum og fugtighedscreme. Serum8 består af 3 aktive ingredienser, som hverken har parfume, farvestoffer eller parabener. Det er et helt naturligt serum, og den har ingen allergifremkaldende elementer i sig. Den skal påføres lige efter brug af dermaroller, men kan også bruges i den daglige ansigtsplejerutine.

De 3 ingredienser i serummet er hyaluronsyre, som binder fugten i huden, Sucrose Octasulfat, som fremmer helingsprocessen, og AHA, som er en frugtsyre, der fjerner døde hudceller. Efter påføringen af serum skal huden have fugt med Moisturizer8, som også følger med i Homekittet. Serum8 Skincare Sytem kan anvendes 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt at holde hygiejnen i top under hele processen med dermarolleren. Hvis ikke huden er ren kan bakterier komme ind i huden og gøre ondt værre. Derfor medfølger der også RollerCleanser8, som skal sprøjtes på nålene og desinficerer inden brug. Klik her for mere information om Serum8 Skincare System.

Skriv et svar