Gode råd ved køb af en kummefryser – det skal du vide forinden et køb

I takt med det store fokus på at undgå madspild og en løsning på et billigere madbudget, fryser mange danskere deres mad ned, hvilket er en god løsning, hvis man har for meget mad til overs fra aftensmaden eller bare gerne vil købe stort ind til billigere penge.

En kummefryser kan derfor være en god idé at anskaffe sig, da den kan rumme meget mad og på den måde giver bedre mulighed for at foretage de større køb i supermarkederne, når der er tilbud på kød, brød og andre frostvarer. Der er dog nogle ting man bør overveje, inden man anskaffer sig et monstrum som en kummefryser. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvad du skal tænke over, inden du køber en kummefryser.

Det skal du tænke over, inden du køber en kummefryser

Tænk over elregningen
En kummefryser bruger en del strøm, hvilket kan mærkes på elregningen. Derfor er det essentielt at tage et kig på energimærkningen, inden du foretager dit kummefryserkøb. Vil du have den mest energivenlige model, der i det lange løb bedst kan betale sig, skal du gå efter plusserne. En kummefryser går nemlig på skalaen fra A+++ til D – hvor D betragtes som det dårligste. Prisforskellen på plusserne kan være helt op til 2.300 kr.

Low Frost eller No Frost
At afrime en fryser er noget af det mest kedelige, men desværre noget der kan være nødvendigt, hvis ikke man tager højde for de forskellige afrimningsvenlige modeller. Nu til dags kan man nemlig finde kummefrysere med Low Frost funktion eller No Frost funktion.
Med en Low Frost fryser er det kun nødvendigt at afrime 1 gang om året grundet funktionens fordamper på indersiden af fryseren.
En No Frost fryser har derimod en automatisk afrimer i sig, som selv opvarmer fryserens fordamper og smelter isen og lader smeltevandet løbe ud af fryseren. Du undgår dermed overhovedet at skulle afrime.

Flere frysetips

Er du på udkig efter en kummefryser, og er du stadig i tvivl om, hvilken én, der vil være bedst til dit behov, kan du her tag et kig på denne store kummefryser test og blive klogere på, hvilke nogle, der har klaret sig bedst.

Skriv et svar