De gamle kendinge tiltrækker de fleste bingospillere

I dag er det muligt at finde en længere række af onlinebaserede bingo- og bankohaller. På trods af dette og på trods af, at der i løbet af det seneste stykke tid er blevet lanceret op til flere aktører, så er det fortsat de gamle kendinge, der har størst succes med at hverve nye brugere. Hvis du selv har planer om, at skulle oprette dig hos en bingo- eller bankohal, så er der også en stor sandsynlighed for, at du ender med at vælge én af de gamle kendinge, der kan findes på markedet.

Hvad er årsagen til, at de gamle kendinge foretrækkes?

Der er flere årsager til, at de fleste vælger at oprette sig hos en gammel kending. For mange handler det dog om, at man ved, hvad man får, når man vælger en aktør, man kender. Det er dog noget, der handler lige så meget om, at du vil opleve en højere grad af sikkerhed, hvis du vælger at oprette dig hos en gammel kending som BalletBingo, der har været på det danske marked i mange år og som langt de fleste bingo- og bankospillere derfor også har kendskab til – både nye som gamle spillere.

Danskerne er glade for onlinebaseret bingo og banko

I denne forbindelse er det også værd at understrege, at der er mange danskere, der er glade for at spille både bingo og banko. Det har også betydet, at der er mange aktører, der har valgt at slå dørene op på det danske marked. Det er både udenlandske spillere og nystartede aktører med danske rødder, der forsøger at hverve nogle af de mange bingo- og bankospillere på det danske marked. Det ændrer dog ikke på, at det fortsat er de gamle kendinge, som de fleste ender med at vælge.

Langt de fleste holder sig til blot én udbyder

Mange af de danskere, der spiller bingo og banko på nettet holder sig til én udbyder. Der er sjældent nogen fidus i, at skulle skifte mellem flere typer af udbydere, medmindre det er fordi, du har et ønske om, at kunne spille forskellige spil. Hvis du selv har planer om, at skulle oprette dig hos en ny aktør, der udbyder et stort udvalg af bingo og banko, så er det en god idé, at du sørger for at vælge en aktør, der har alt, du stiller krav til, så du ikke skal veksle mellem flere forskellige udbydere.

Skriv et svar