Mand – sådan får du en god hudplejerutine

Hudpleje er ikke noget, som mange mænd går ret meget op i. Så det skal helst være nemt og hurtigt. Bliver det for kompliceret og tidskrævende, ja, så er der mange der springer over. Samtidig er der mange mænd, som egentlig går og synes, at deres hud ikke er i topform. Hvis ansigtsplejen ikke bliver prioriteret, kan det være, at man har tendens til bumser, uren hud, fedtet hud eller store porer. Hvis disse ting er noget, du kan nikke genkendende til, så er der råd for det. Du skal nemlig bare have en enkel og let rutine. Det er ikke så svært, og med meget få midler, kan du komme til at ligne en million. Så længe du husker den daglige ansigtspleje.

Her er, hvad du skal gøre

Der findes utallige produkter på markedet til ansigtspleje, og det kan være en jungle at finde ud af, hvad man skal gøre som mand. Sandheden er, at der ikke er så meget hokus pokus over det. Det vigtigste er, at du får renset huden, enten med en mild sæbe eller rensemælk, for at få vasket eventuelle urenheder af. Mange mænd finder det lettest at bruge en mild sæbe i badet om morgenen, når man alligevel vasker krop og hår. Shampoo eller body wash er for skrapt for ansigtet og kan gøre ondt værre. Brug en ansigtsrens, som er beregnet til formålet. Efter du er kommet ud af badet, tager du kold vand i hovedet for at lukke porerne igen efter det varme bad. Hvis din hud trænger til ekstra hjælp, kan du overveje at bruge en skintonic. Skintonic er udelukkende til at rense efter og lukke porerne, så brug den aldrig uden at have renset ansigt først. Derefter skal du bruge en fugtgivende ansigtscreme, da huden bliver meget tør efter rens. Og dét er sådan set det. For at opsummere, er det kun 3 ting du skal gøre: 1. rens, 2. kold vand eller skintonic, 3. ansigtscreme. Lettere bliver det ikke.

Køb ansigtsplejeprodukter til mænd online

Hvis du ønsker, at købe produkter, som er specialiseret til mænd, så er der masser af muligheder for dette online. Hvis du er nybegynder, så start med at købe en mild sæbe og en fugtgivende creme. Det vil gøre underværker. Når du først mærker forskellen i, hvor skønt det føles, kan det være, du får mod på mere. Se mere om ansigtspleje til mænd på puremen.dk.

Skriv et svar