3 tips til at skabe en biindtægt der kan forsøde din hverdag

Kunne det ikke være fedt med 3-5.000 kroner ekstra om måneden til dig selv? De fleste drømmer om en lille biindtægt ved siden af deres normale arbejde, men de færreste får rent faktisk gjort noget ved det.

I denne artikel vil vi hjælpe dig lidt på vej, og giver dig derfor 3 tips / ideer til, hvordan du kan skabe en biindtægt ved siden af dit normale arbejde.

1. Bliv affiliate

En branche som er i voldsom vækst er affiliate branchen, og ser man på fordelingen af branchens indtægt som helhed, så er det overraskende, hvor mange privatpersoner der tegner sig for størstedelen af indtægterne.

Affiliate marketing er nemlig en af de mest udbredte måder at tjene penge online for privatpersoner, som ønsker at skabe en biindtægt.

Konceptet bag affiliate marketing er at du henviser folk til leverandører, og hvis de køber noget hos leverandøren, så får du en kommission. Som affiliate behøver du altså ikke have et varelager eller selv sende varer ud. Du kan nøjes med en hjemmeside, hvor du f.eks. anmelder eller sammenligner produkter, og hvis det er gode produkter og du kan så inde for dem, så kan du linke til dem. Hvis en af dine læsere så klikker sig videre og køber det produkt du har omtalt, så får du en kommission for dette.

Affiliate marketing kan godt være ret overvældende at komme i gang med, og der er langt fra at starte en hjemmeside og så til rent faktisk at tjene penge på den. Du kan med fordel se dette kursus om at tjene penge online med affiliate markeing, for at komme nemmere i gang.

2. Tjen penge på din hobby

Hvis du er rigtig god til et eller andet, så er det lettere end nogensinde før at tjene penge på det. Du kan f.eks. skrive e-bøger eller udgive online-kurser, hvor du formidler din viden via video.

Der finde både danske og internationale hjemmesider, hvor du kan udgive og sælge dine kurser. Tag f.eks. et kig på WeTeach.dk og amerikanske Udemy.com.

Ønsker du at udgive en e-bog, så er dette faktisk også relativt nem. Du kan blot skrive den i Word, oprette en hjemmeside og så begynde at sælge den herigennem. Du kan evt. se denne video fra Godmorgen Danmark, hvor David Guldager fortæller om, hvor nemt det er at lave en e-bog i dag.

Tjen penge på YouTube

Flere og flere skaber sig en biindtægt via YouTube. På youtube kan du nemlig sætte reklamer på dine videoer, og har du seere nok, kan du faktisk godt tjene helt godt på dine youtube videoer.

Du kan dog være opmærksom på, at der skal ret mange følgere og seere til for at du tjener et nævneværdigt beløb på YouTube. Derfor kræver det en del arbejde, og du skal komme med noget originalt indhold, hvis du ikke skal drukne i mængden af YouTubere.

Du kan her se en liste over de Youtubere i verden der tjener mest – så er det lidt at drømme om!

Skriv et svar