5 gode råd til når du flytter ind

Indflytninger kan ofte være en bøvlet omgang. Møbler skal transporteres og løftes, der skal males og slibes gulve, og en masse andre ting såsom forsikringer og betalinger skal man også have gjort sig et nyt overblik over. Selve dagen, hvor man flytter ind, indebærer ofte et par gutter, et par øl, og en trailer, som skal tømmes. Om det er situationen du står i, eller om den er mindre stereotyp betyder såmænd ikke så meget – for denne artikel handler om at give dig 5 råd til, når du flytter ind.

Nye friske møbler

Du har sikkert en hær af møbler og andre ting med, når du flytter hjem. Men et nyt hjem burde også betyde, at man kigger lidt rundt efter nye ting til privaten. Ganske ofte hører de ting, man har i hjemmet nemlig bedst til der, hvor de står – og de vil således se anderledes ud et nyt sted. Derfor kan man vælge at bruge lidt energi på at erstattet sine møbler eller noget dertilhørende. Er dine sofaer eksempelvis stadig flotte, så kunne det være, at du ville nyde godt af et nyt og større sofabord. Det kan du for eksempel få hos Trademax – se mere her.

Bestil mad udefra på dagen

En af de ting, som man sjældent har tid til, når man flytter ind, er at lave mad. Køleskabet er tomt, men man har med al sandsynlighed alligevel brugt en del energi på at flytte. Det er dog ikke sikkert, at der er meget sjov i den lokale pizzamands durumrulle eller pizza. Så måske det vil være bedre at få leveret hjemmelavede, lækre og nemme retter direkte til døren? Hos www.detdanskemadhus.dk får du leveret retter klar til at blive varmet og herefter spist.

 Brug flytningen til at få ryddet op

Mange benytter en flytning til at få ryddet op i gemmerne og kælderrummene. Som tiden går, samler vi flere og flere ting sammen, men det betyder også, at opbevaringsmulighederne efterhånden bliver fyldt op. Det er dog sjældent, at det er oplagt aktivt at rydde ud i disse – men med en flytning har du altså en god mulighed. Kælderrummet skal alligevel tømmes.

Få hentet alle dine sager

Når du har sorteret meget fra, og du finder ud af, at du ikke har en trailer at køre på lossepladsen med, så er det faktisk muligt at få en skraldemand ud og hente dine ting. Ikke nødvendigvis af din kommunale renovationsvirksomhed, men i stedet af andre private virksomheder. Rundt omkring i landet findes disse nemlig, som kan komme og hente dine sager.

Opgradér der, hvor det trænger

Ligesom at mange bruger en flytning til at rydde op og smide ud, så kan man også med fordel benytte den til at opgradere sine møbler, elektronik eller måske sin seng. Det er en ny start, når man flytter ind, og til dette kræves det næsten, at man ikke tager alle sine nedslidte ting med fra sidste bolig.

Skriv et svar