Nyt medie på nettet leverer daglige nyheder om København

KBH er københavnernes nye medie på nettet, som udkommer dagligt med interessante og borgernære nyheder fra alle de københavnske bydele. 

 

KBH.dk har siden begyndelsen af november beskæftiget sig med de begivenheder og nyheder, som virkelig kommer københavnerne ved i de områder, hvor de bor og arbejder.

Det nye hovedstadsmedie har som ambition at komme helt tæt på væsentlige lokale begivenheder i alle bydelene og har allerede haft succes på sociale medier med flere borgernære historier.

For eksempel med nyhederne om at Slagtergårdene på Vesterbro har fået det endelige dødsstød af politikerne i Københavns Borgerrepræsentation, at postvæsnet advarer beboere på Østerbro mod hærværk af postkasser, at et gammelt teater på Frederiksberg bliver til Danmarks største pub, at Lundtoftegade på Nørrebro får 100 kollektive lejeboliger, at en gammel kran er blevet omdannet til et spektakulært hotel i Nordhavn, og at Nordisk Film i Valby åbner dørene for en kæmpe Olsen Banden-udstilling.

KBH.dk sigter efter at udkomme med de mest vedkommende og interessante historier, som tager udgangspunkt i københavnernes nære problemer og hverdag i byen. Det betyder, at der både bliver skrevet om byplanlægning, sygehuse, løbeklubber, sociale tiltag, byhistorie, boligpriser, politiske tvister og trafikale udfordringer.

Målet er, at læserne kan genkende de problematikker, der bliver sat fokus på, og at de har lyst til at engagere sig i debatten og dermed være med til at gøre en forskel i deres nærmiljø.

København har de senere år markeret sig internationalt og placeret sig helt i toppen, når det gælder mad og drikke. Ikke mindst på grund af Noma på Refshaleøen, som snart slår dørene op for gæster efter at have holdt lukket i hele 2017.

Der popper nye restauranter og caféer op hver eneste måned, og derfor har borgere og turister brug for et medie som KBH, der samler de bedste og mest spændende spisesteder i byen nu og her. Det overblik stræber KBH.dk efter at servere dagligt.

Men sitet viser ikke bare vej til de nyeste spisesteder, de sjoveste koncepter, de bedste drinks og mest saftige burgere i byen. Hver weekend flyder København over med spændende begivenheder for både store og små, og det nye københavner samlingssted guider hver dag til de mest vedkommende af dem, så læserne aldrig går glip af et lækkert event.

Skriv et svar