Derfor bør din virksomhed deltage i innovationskurser

Har din virksomhed behov for at tage deres innovative tankegang op på et højere plan? Så bør du kraftigt overveje at sende dine medarbejdere på diverse innovationskurser.

Heldigvis har Danmark en masse spændende udbydere af innovationskurser, der kan dygtiggøre din medarbejdere til at foretage innovative beslutninger, der gør dine ideer til omsætningsskabende resultater.

Dine medarbejder har måske prøvet at sidde på arbejdet og tænkt: ”Hvordan kommer jeg videre herfra og hvordan løses denne udfordring på en innovativ og effektiv facon”. Ved at deltage i en række effektskabende kurser, vil du hjælpe dine medarbejdere med at komme igennem hjernevridende udfordringer, hvilket vil skabe et mere effektivt arbejdsmiljø.

En af de firmaer der tilbyder en række spændende innovationskurser er innovationsfirmaet: The Innovation Board. De holder løbende uddannelser, der er målrettet firmaer der ønsker at skabe flere innovative løsninger i hverdagen.

En af deres kurser er ”Lær at facilitere effektfulde design sprint”, der er særlig målrettet nøglepersonerne i din virksomheds innovationsarbejde. På kurset får du relevant og faglig viden og introduktion til pragmatiske og let-anvendlige metoder, som du kan implementere i din egen virksomhed.

The Innovation Board giver dig de vigtige redskaber til at sprænge de vante rammer og give din virksomhed et frisk og kreativ pust, der forhåbentligt vil give gavne bundlinjen.

Dansk erhverv ønsker flere innovative virksomheder

 

Ved at tage på innovationskurser er ikke kun til egen vinding, når der skal tages innovative beslutninger. Dansk Erhverv har nemlig også en stor interesse i at danske virksomheder blive verdensledende, når det kommer til innovation. Dansk Erhverv mener: ”De danske virksomheder skal være de meste innovative i verden, og mindst 50 pct af vores virksomhed skal være innovative i 2020.”

Når en virksomhed tager innovative beslutninger, kan det skabe nye produkter og services, der kan blive en ny eksportvare, der kan skabe nye danske arbejdspladser. Derudover har det også en tiltrækningskraft på dygtig udenlandsk arbejdskraft, at de kan se, at vi i Danmark er med til at innovere og udvikle nye spændende løsninger til erhvervslivet.

Derfor bakker Dansk Erhverv op omkring mange af disse uddannelser og kurser indenfor innovation. Så har du ikke allerede sendt dine medarbejdere afsted på kursus, så skynd dig, før dine konkurrenter. Din medarbejdere vil sætte stor pris på, at du ønsker at dygtiggøre dem.

Skriv et svar