Det skal du være opmærksom på, når du vælger et konferencecenter

Hvis du skal holde større arrangementer og kurser, så skal du huske at vælge det helt rigtige konferencecenter, så du får det maksimale ud af opholdet. Der er særligt tre områder som du bør fokusere på. Forneden kan du læse hvilke områder, som der bør stå højt på din prioriteringsliste, når du skal vælge dit næste konferencecenter

Placering

Hvis du skal holde større møder eller arrangementer med folk fra hele Danmark, så kan det betale sig at vælge en central geografisk placering. Derfor er fyn ofte et populært valg, når man skal samle folk fra hele Danmark. Hvis du skal være rigtig smart, så vælger du et konferencecenter på vestfyn, det kunne evt. være Huset Middelfart. På den måde er du tæt på trekantsområdet og Århus.

Dine kollegaer og samarbejdspartnere vil sætte pris på en central placering.

Faciliteter

Et konferencecenter uden de optimale faciliteter er ikke et rigtigt konferencecenter. Derfor bør du altid vælge et konferencecenter der tilbyder fuld forplejninger og moderne faciliterer. Når du er på kursus eller møde, skal du kunne koncentrere dig 100%,  derfor skal alt andet være på plads. Du bør derfor være særligt opmærksom om konferencecentret lever op til følgende krav:

  • Tilbyder pæne og moderne mødelokaler og konferencelokaler
  • Der er en frokostordning
  • Der er store og gratis parkeringsmuligheder
  • Gratis internet

Omgivelser

Et overset element som man bør fokusere på, når valget skal falde på det næste konferencecenter, er selve omgivelserne. Med de rigtige omgivelser kan du og dine gæster blive inspireret til at opnå de bedste resultater.

Særligt Huset Middelfart på fyn tilbyder spændende naturoplevelser i forbindelse med dit ophold. Hos dem har du mulighed for at opleve Hindsgavl Dyrehave, hvor du har mulighed for at komme tæt på nogle af de 170 krondyr, rådyr og dådyr.

Huset Middelfart tilbyder også Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro. Her har du mulighed for at løfte dit arrangement til uanede højder, når du kommer på en brovandring 57 m over havets overflade.

Du kan også tage dine gæster med på en løbetur, golf eller noget helt trejde. Uanset hvad, så vil de uformelle rammer skabe nye venskaber og gode relationer.

Skriv et svar