Hvordan kommer jeg bedst i gang med at oddse?

Når man har besluttet sig for at indlede en karriere inden for odds, er der en del forskellige ting, man skal holde sig for øje, inden man melder sig til, således man er sikker på, at tingene forløber i bedst mulig harmoni med ønsker, krav og behov. Her kan man eksempelvis have krav til, hvilke sportsgrene der skal kunne spilles på, typen af velkomstbonus, andre bonusser, mulighed for livespil og meget andet. For at kunne få valgt det rette site, kan det være en fordel at gøre sig nogle indledningsvise overvejelser, således man lettere kan få udvalgt sig et site, der udbyder netop det, man har af krav og ønsker. Dette kan også meget vel afstemmes med de interesseområder, man måtte have, da det kan være en fordel, at det er muligt at oddse på de sportsgrene, man ynder at følge med i.

Bredt spektrum af sportsgrene i forskellige niveauklasser

Det kan eksempelvis være, at man går meget op i tennis og tit følger med i de forskellige store turneringer, og her kan det så være en fordel at finde et site, der udbyder spil på tennis. Hernæst kan man så undersøge, i hvor bredt et omfang det er muligt at spille på tennis, hvilket skal forstås i forhold til, hvor langt ned i niveauer det er muligt at oddse. Hvis man går meget op i og nørder spillet ganske ofte, kan det være en fordel at finde et site, hvor det er muligt at spille på mange forskellige niveauklasser, således man kan blive udfordret på forskellige måder. Dette er også gældende for eksempelvis fodbold, hvor man mange steder kan oddse på alt fra Premier League, La Liga, Serie A, Alka Superliga og Bundesligaen til nogle mindre kendte ligaer som den cypriotiske 1. division, Hong Kongs Premier League, nogle mindre ligaer i de store, europæiske nationer og meget andet. Derved kan man gennem odds også udvide sin horisont ved at undersøge nærmere om de største ligaer, men også de mindre, hvilket kan være spændende og udfordrende i mange forskellige sportsgrene.

Vær indledningsvist opmærksom på forskellige velkomstbonusser hos forskellige udbydere

Herudover er det også vigtigt at være opmærksom på, at man skal huske at få indløst den velkomstbonus, der hos mange udbydere er mulig at få. Dette kan eksempelvis være en 100% bonus på første indbetaling op til 1000 kroner, hvilket kan anses som en ganske fordelagtig velkomstbonus, der gør det muligt at komme godt i gang med odds. Her er det dog vigtigt at finde den rigtige kode, der i det nævnte tilfælde kommer af Betfair promokode 2018, og denne promokode er mulig at finde ved at følge foregående link og skal skrives i et felt i forbindelse med registreringsprocessen, der også er let at finde via linket.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt