Hvorledes indløses velkomstbonus hos udbydere af odds?

Når man har besluttet sig for at indlede en mindre eller større karriere inden for odds, kan det være en fordel at være tilmeldt en online udbyder, da dette er langt enklere end at skulle oddse hos den tætteste forhandler eller lignende. Derudover får man også den ekstra og store fordel, at man kan oddse live, hvilket vil sige, at man kan oddse på forskellige udfald under de forskellige opgør. Derved kan det også blive aktuelt, at man får mere spænding ud af at følge med i de forskellige sportsgrene, såfremt man har forsøgt sig med at forudsige de forskellige resultater. Når man så får tilmeldt sig en online udbyder, skal man være opmærksom på, at de fleste sites tilbyder en velkomstbonus, der kun er muligt at få betalt, såfremt man får registreret sig omhyggeligt.

Vær særligt opmærksom på at få udfyldt feltet med koden

Når man skal registrere sig, kan det være en fordel at lede efter knapper, hvorpå der står skrevet ”tilmeld dig nu”, ”registrering”, ”opret konto” og lignende, da man her kommer til en side, hvor forskellige registreringsoplysninger skal gives. Disse registreringsoplysninger er oftest indbefattet navn, e-mail, alder, adresse og andre personlige oplysninger, hvorefter man skal oplyse det ønskede brugernavn og dertilhørende password. Når man har gjort dette, vil man blive ledt til en kampagneside, hvorpå man skal klikke på et link kaldt ”aktiver bonus” eller lignende. Når man gør dette, kunne man eksempelvis blive bedt om at oplyse Betfair promokode, såfremt man har meldt sig til på dette site. Når man har foretaget en indbetaling på mindst 100 kroner, vil man få en bonus på 100% det indbetalte beløb op til 2000 kroner, hvilket kan give et godt startskud.

Regler og vilkår er alfa og omega

Hernæst skal man være opmærksom på de rammer, regler og vilkår, der er forbundet med en velkomstbonus som denne. Forinden oprettelsen skal man dog skrive sig bag øre, at det er nødvendigt at opholde sig i Danmark under oprettelsen, da velkomstbonussen ikke vil være den samme, såfremt man opholder sig andetsteds. Herudover vil der være en gyldighedsperiode på 90 dage, der betyder, at man skal have opfyldt omsætningskravet inden for denne periode. Dette omsætningskrav lyder på, at man skal have omsat for 4 gange bonusbeløbet, og det er kun væddemål på minimum 1.8, der tæller med i omsætningskravet. Ved modtagelse af bonus på 1000 kroner betyder det altså, at man skal omsætte for bonusbeløbet på her 1000 kroner på væddemål, der mindst giver 1.8 gange igen inden for 90 dage.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt