Påskeferie for hele familien

Vi er endelig ved så småt at kunne se en ende på vinteren. Foråret nærmer sig og hermed også en kærkommen påskeferie.  Grundet de mange helligdage har de fleste både børn og voksne typisk en lang påskeferie. Meget holder lukket i disse dage, så bare at være derhjemme kan hurtigt blive en smule trivielt.

Heldigvis findes der en lang række af tilbud for hele familien. Et af dem er ferie resortsne Landal. De har 5 forskellige naturparker i Danmark, ideelt til en mini ferie i det fri. Man bor i hyggelige og veludstyrede hytter og har adgang til både badeland og et væld af sportsaktiviteter. Følg linket til siden her og læs meget mere om Landal parkerne. Det perfekte fristed for både store og små. Her er der plads til fysiske aktivitet, afslapning, oplevelser og bare generelt kvalitetstid med hele familien.

Udendørsaktiviteter kræver korrekt påklædning

Som vi siger i Danmark: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Og der kan bestemt være noget om snakken, i hvert fald sat lidt på spidsen. Vejret i Danmark kan som bekendt være meget ustabilt med både kolde temperaturer, blæst og regn. Det stiller store krav til både vores overtøj og fodtøj, særligt hvis man planlægger at holde en påskeferie med udendørsaktiviteter.  Hele familien bør have både regntøj og gummistøvler med på tur, så man kan holde sig tør. Får man for eksempel først våde fødder, er det rigtig svært at holde varmen resten af dagen. Regntøj skal helst være stort nok til, at der er plads til at have varmt og tykt tøj på indenunder. Det samme gør sig gældende for gummistøvler, køb dem i en størrelse der giver plads til en tyk strømpe eller en ekstra sål. Der findes masser af smart regntøj til både børn og voksne, læs med nedenfor.

Her finder du smart og praktisk regntøj og gummistøvler

Selvom vi er praktisk og varmt klædt på, så vil mange af os også gerne se smarte og moderigtige ud. En af de førende producenter af cool gummistøvler og moderne regntøj, er det danske brand Ilse Jacobsen. Designere har i årtier haft stor succes med at designe og sælge udendørs påklædning i luksusklassen. Ilse Jacobsen gummistøvler er håndlavede i 100% gummi og er en investering i yderst holdbart og komfortabelt fodtøj. Mærket formår at kombinere naturmaterialer i høj kvalitet med moderne og nutidige designs. Se mere her og lad dig friste af de mange skønne styles.

Rengtøj fra Ilse Jacobsen kan købes i hendes egne butikker, i flere stormagasiner og naturligvis også online på forskellige webshops.

Når men investerer i kvalitets regntøj og gummistøvler, så kan man vide sig sikker på, at man kan bruge det mange år frem i tiden. Vælg derfor med fordel neutrale farver, som er moderne år efter år og som du ikke sådan lige bliver træt af.

Skriv et svar