Sådan bliver du forårsklar

Foråret er – trods den bidende kulde udenfor lige nu – på vej, og det betyder, at du muligvis skal til at se dig om efter lidt fornyelse til forårsgarderoben. Foråret kan dog byde på alt fra 15 grader og lune solskinstimer til regn, grå skyer og så køligt vejr, at du slet ikke har lyst til at smide halstørklædet. Så hvad skal du kigge efter, hvis du ikke har i sinde at købe hele butikken? I denne artikel kan du få råd til netop det, og du kan læse, hvad en garderobe med fordel kan indeholde, så du er klar til de to yderpunkter, vores kære danske forårs trods alt byder på!

Til alle vejrsituationer

Uanset temperaturen og nedbør eller ikke nedbør, så er der ting, du altid vil kunne bruge i foråret (og andre årstider, nu vi er ved det). Dette drejer sig for eksempel om en taske, der kan rumme lige præcis det, du gerne vil have med dig. Går du i skole endnu, har du behov for en taske, der kan rumme computer, penalhus, muligvis bøger og en madpakke – men er du allerede på arbejdsmarkedet, så er det ikke sikkert, at de rummelige krav til din taske er lige så store. Uanset hvilken situation du er i, kan du finde en taske til dine behov ved at klikke her.

Back to basics

At tænke i basisvarer er ikke et helt skidt bud på, hvordan du kan gribe forårsgarderoben an. For selvom foråret for mange betyder flere farver, mønstre og lettere tekstiler, så er det godt at have styr på det basale i garderoben, idet disse ting altid kan styles enten op eller ned. Tag eksempelvis et par lækre, mørkeblå jeans: Style dem ned med et par neutrale sneakers, en t-shirt og en cardigan, og du er klar til skolen. Eller gå den modsatte vej og hop i et par fede stiletter/herresko og kombiner looket med en blazer, så er du på vej til fest. Der findes et utal af ting, du kan gøre dette med, og mere kan du se på www.modstrom.com/da/, hvor du med sikkerhed også kan finde inspiration til, hvordan du har lyst til at klæde dig på til forår.

Accessories du ikke vil mangle

Er du fyr, så tænker du efter denne overskrift nok, ”Findes der sådan nogle?” – men ja, det gør der, og vi skal nok få dig overbevist. For hvad nu hvis du overvejer det faktum, at en regnjakke ikke længere behøver være grim? Vi lever i år 2018, og en regnjakke kan faktisk være smartere end nogensinde, og det samme gør sig gældende for gummistøvler. Og selvom disse to førnævnte muligvis ikke hører under kategorien ”accessories”, så gør et par lette handsker til de kolde dage eller paraplyen til de våde dage i hvert fald.

Med de ord er der ingen undskyldning for, at 2018 ikke bliver det år, hvor du tropper op med den fedeste forårsgarderobe nogensinde – god shoppelyst!

Skriv et svar