Alternative måder at skabe et stilrent hjem

Der findes mange forskellige råd til, hvordan man sikrer en bolig, der falder i den helt rigtige moderne stil. Disse er ofte råd, som man har hørt utallige gange før, hvorfor vi i dette indlæg vil lægge mere vægt på et par specifikke, alternative måder, hvorpå boligen kan blive frisket op på. Et stilrent hjem skal naturligvis forstås subjektivt, hvorfor nedenstående blot skal tages som inspiration.

Skab charme med vinduer

Vinduer er ofte en ting, som mange ikke lægger særlig meget mærke til udseendet af, men blot identificerer om er der. Sandheden er dog, at udseendet på vinduer har en hel vild stor indflydelse på, hvordan boligens atmosfære kommer til at blive. Der er nemlig flere aspekter i dette.

For det første har størrelsen på vinduer den indflydelse på et rum, at de kan være den afgørende faktor for, hvor lys en bolig kan være. Derudover vil størrelsen på vinduerne også medføre, hvor åben boligen er til omverden, hvilket i de rigtige omgivelser kan give en helt speciel charme. Forestiller man sig gulv til loft vinduer ud til en flot natur frem for små vinduer, hvor der ikke er meget plads at se ud af, er det ikke svært at vurdere, hvor tilfredsheden vil være størst.

Åbningen af vinduerne betyder yderligere en hel del for udseendes af en bolig, hvad end det er topstyrede vinduer, bondehusvinduer eller noget tredje. Eftersom det naturlige lys kommer fra disse vinduer, vil de få meget opmærksomhed, hvorfor det bestemt er værd at tænke over. Farven på vinduerne kan man, for alternativt at skabe et stilrent hjem, også eksperimentere med. Den klassiske farve er hvid, men det kan gavne at tænke over andre farver, der stemmer overens med resten af rummet.

Et eksempel på den god forhandler af vinduer er bedst-billigst, hvis enorme sortiment kan findes ved et klik på linket.

Damask produkter

Et stilrent hjem skal ikke kun skabes ved at stimulere synet, men også ved at have et ekstraordinært materiale, som føles lækkert. Damask produkter kvalificerer sig bestemt til dette. Damask er et tæt mønstervævet stof, der oftest består af materialer som silke, bomuld, uld eller hør hvor mønsteret er mat mod en blank baggrund.

Denne måde at sy et stykke stof sammen på, gør det utrolig rart at føle. Damask kan benyttes til produktion af sengetøj, bordservietter, duge og meget mere. Ikke nok med at det føles blødt, så kan det også have et flot udseende.

Kombinationen af et stykke stof med god kvalitet, der samtidig har et skarpt udseende, er ikke til at gå galt i byen med. Det alternative ved denne form for indretning er, at det er detaljer i boligen, som ikke er nødvendige, men som stadig skaber et specielt udseende. Dette gælder dog i højere grad indretning, som eksempelvis bordopdækning, mere end sengetøj. Dette kunne fx mere specifikt være en Georg Jensen Damask dug, som kan findes ved at klikke på linket.

Som sagt vil boligindretning altid være subjektivt, hvorfor det egentlig ikke er op til nogen andre end boligejeren selv at vurdere, hvornår et hjem er stilrent eller ej. ”God stil” er defineret ved, at den holdning til udseendet af et hjem, som den brede befolkning synes er flot, er ens. Af denne grund skal ovenstående blot ses som inspiration.

Skriv et svar