Få fikset stenslagene inden de uddeler slag på pengepungen

Stenslag i bilruden er aldrig en sjov affære. Udover at det ikke ser særligt kønt ud med en masse skår på forruden, kan stenslag i værste fald betyde, at du skal have udskiftet din bilrude, eller at din bil ikke bliver godkendt ved bileftersyn. Derfor er det vigtigt for din pengepung, at du får repareret stenslag, når de opstår, så du ikke skal betale prisen senere hen. Prisen på en reparation af stenslag varierer, alt efter hvilket autoværksted du vælger, men hos THIEMANNKOK får du altid en garanti på reparation af stenslag.

 

Selv om man kan blive fristet af selv at reparere stenslaget, er det en bedre idé at gå til et professionelt værksted for at få ordnet stenslaget. Grunden til at reparation af stenslag skal foregå på et professionelt autoværksted er, at reparationsvæsken, som skal bruges til at reparere stenslaget, skal udsættes for en konstant temperatur på 20 grader. Dertil kræver reparationsvæsken det fulde fravær af sollys for at virke optimalt, og rummet, hvori reparationen udføres, skal være tørt.

Dertil kan professionelle mekanikere reparere stenslag af forskellige størrelser. Så længe stenslaget er mindre end 2 cm i diameter, og så længe det liggger 5-10 cm fra forrudens kant, så er en reparation absolut muligt. Som prikken over i’et tager en stenslagsreparation omtrent 15 minutter, og derfor behøver du ikke undvære bilen en hel dag.

 

THIEMANNKOK bruger professionelt reparationsudstyr fra Espritws, og derfor er de i stand til at reparere både milde og alvorlige stenslag. Skulle det ske, at din forrude ikke bliver godkendt ved syn, efter du har haft din bil til reparation hos THIEMANNKOK, yder autoværkstedet garanti på reparationen. For at tage denne garanti i brug skal du blot medbringe fakturaen for stenslagsreparationen, og så vil THIEMANNKOK fratrække dette beløb på en ny forrude, så du ikke skal betale fuld pris for reparation af stenslag og monteringen af en ny bilrude.

 

Så hvis man tænker, at man bare kan sætte en strimmel gaffatape over stenslaget, og så er det problem løst, bør man overveje, om denne nemme løsning kan betale sig i længden – bogstaveligt talt. Man risikerer nemlig at få en bøde for at køre i et ulovligt køretøj, og oven i det bliver man pålagt at få udskiftet ruden. Derfor er en stenslagsreparation et gunstigt valg, som på længere sigt sparer bilejerne hovedpine og pengekvaler.

Skriv et svar