3 ting du bør overveje, hvis du skal købe et løbebånd

Der kan være flere årsager til, at mange overvejer at købe et løbebånd. Dels fordi det kan spare én for penge på længere sigt end mange af de dyre medlemskaber til fitnesscentre, og dels fordi det gør det muligt selv at administrere sin tid til, hvornår man dyrker motion.

Invester i størrelsen – gå ikke på kompromis

Man kan hurtig have tendens til at tænke, at løbebåndet ikke må fylde for meget, da det helst ikke skal optage for meget plads i kælderen eller på hjemmekontoret. Dette er en væsentlig faktor at overveje, inden man kaster sig ud i et køb af et løbebånd. Har man planer om at løbe derhjemme, skal man ikke gå på kompromis med størrelsen af løbefladen, da det kræver sin plads til god bevægelighed. Invester derfor i en tilpas stor løbemaskine, og ellers kig efter en anden træningsmaskine og løb en tur i det grønne.

Invester ikke for billigt

Hop ikke i tilbudsfælderne i de mange aviser og kataloger, der hver uge falder i postkassen. Mange store supermarkeder reklamerer om billige træningsmaskiner til egen hjemmetræning, men det er ikke altid ens betydning med, at kvaliteten er lige så god, som prisen er.

Køber man et for billigt løbebånd, kan det oftest betyde dårlig kvalitet af motor eller et ustabilt løbebånd. Tænk derfor i de baner – et medlemskab til et fitnesscenter kan løbe op i mange penge på et år, og med et godt, solidt løbebånd hjemme i egne rammer, kan det både gavne økonomien på længere sigt samt motivationen for at komme i form, da løbebåndet er inden for kort rækkevidde.

Overvej et transportabelt løbebånd

Løbebånd optager en hel del plads, og som nævnt er det ikke størrelsen, man må gå på kompromis med, hvis man ønsker en optimal bevægelighed. Dog findes der løbebånd, på det danske marked, hvor det er muligt at klappe dem sammen og pakke dem væk, eller nemt kan transporteres med i fx sommerhuset.

Skriv et svar