Trinidad og Tobago – et uspoleret paradis

Der skal ikke meget til for at hverdagslivet kommer til at synes rutinepræget og en anelse kedelig, hvorfor det engang imellem kan være nødvendigt med et nyt pust energi, med henblik på at lade batterierne op igen.  Der er mange forskellige måder hvorpå det kan faciliteres, hvor en af dem er ved at tage på ferie et sted fjernt fra hjemstavnen, som har en kultur og levevis diametralt modsat den man er vant til.  Sådan en destination er Trinidad og Tobago. Her er alt for uspolerede naturparker og sandstrande, ligesom mentaliteten med carribisk musik hurtigt vil få dig til at blive mere afslappet.  Her kommer nogle tips til, hvad man skal opleve, hvis turen går til Trinidad og Tobago.

Port of Spain

Hovedstaden i Trinidad og Tobago er kaldt Port of Spain og er den tredje største by på øen med knap 130.000 indbyggere, hvori forstæder er inkluderet.  Som mange andre storbyer, så har Port of Spain det hele, hvor det er muligt at finde gode spisesteder, diskoteker, hvor mange af disse spiller de lokale vipes, som er kendetegnet ved Calypso-stilen.  Port of Spain har de senere år oplevet stor industriel vækst, hvorfor byen har mange områder som på en eller anden måde har præget miljøet i en mindre positiv grad. Dog skal man ikke lade sig slå ud af dette, hvor den mere afslappede carribiske livsstil præger downtown miljøet i byen, hvor de forskellige markedspladser giver liv til byen.  I februar måned er der i de fleste lande verden over karneval, og det er der bestemt også på i Port of Spain, hvor hele byen er et mekka af eufori, farver og musikalske indslag.  Der findes en del arkitektoniske perler i Port of Spain, hvor en af dem er parlamentsbygningen, som er udsmykket med en flot rød farve, der gør den let genkendelig i byen.

Trinidad

En af de bedste strande i øgruppen ligger på Trinidad ca. 40 min. Nord for hovedstaden og er kaldt Maracas Bay. Det er bugt med hvor palmer beskytter den mod hård vind, hvilket vil sige der er næsten altid er læ ved denne strand.  Det gør det til et yndet sted for snorklere og dykkere, hvor det flotte krystal klare vand gør sigtbarheden på stranden virkelig god,  hvor det er muligt at dykke med diverse fiskearter i det flotte koralrev.  Vejen dertil fra hovedstaden har et varieret terræn, hvor man kører i gennem et bjergrigt klima, hvor den ene flotte udkigspost efter den anden fremtræder.  Er man interesseret i, at rejse til Trinidad og opleve de smukke koralrev, så er det muligt at få mere information her.

Tobago

Tobago er den sydligste ø af de to hovedøer som primært er kendt for at være en smeltedigel af forskellige kulturer, hvor både indiske immigranter, afrikanere og europæere har sat sit præg, hvilket blandet andet kommer til udtryk i den krydrede mad der bliver serveret på øen.   Den flotte natur er højdepunktet ved et besøg til denne øgruppe, hvor det er muligt at opleve kakaoplanter, ligesom det er muligt at opleve skildpadder der lægger æg på stranden, hvis man kommer til øen tidligt i foråret. Hvis man har brug få mere information omkring oversøiske rejser, så er det muligt at finde på rejsetips.

Skriv et svar