Gode råd til flytning

At flytte kan være en stressende omgang, der både kræver meget af en både fysisk og psykisk. Dog kan du gøre flytteforløbet nemmere ved at følge nogle simple råd, som du får her.

Vær realistisk omkring tid

Det er vigtigt at sætte ordentlig tid af til at flytte. Det vil sige, at du ikke må undervurdere tiden. Det tager mange timer at pakke alle sine ting ned i flyttekasser, og det er vigtigt at give sig selv den tid, som det tager. Skynder man sig at pakke sine ting ned, bliver det sværere at pakke ud. De fleste vil gerne flytte hurtigst muligt, men det er en fordel for dig selv at tage det roligt.

Planlæg grundigt

Planlægning er altafgørende, når du flytter. Her er det vigtigt at planlægge tiden, men det er ligeledes vigtigt at være organiseret, når du pakker dine ting ned i kasser. Her bør du planlægge, hvordan du ønsker dine ting i kasserne. Sorter f.eks. køkkenredskaber og pynteting fra hinanden. Begynder du at rode det hele sammen, mister du overblikket.

Ryd ud overalt

Din flytning giver dig mulighed for at rydde ud i alle dine ting og begynde at sortere i, hvad der skal smides ud, og hvad der bør komme med til dit nye hjem. Det er unødvendigt at pakke ting ned, som man bagefter smider ud, når man er flyttet. Derfor bør du tage stilling til hvilke ting, som du stadig holder af og ønsker at tage med dig videre.

Spørg om hjælp

Når du flytter, er det vigtigt at spørge om hjælp. Få hjælp af dine venner eller din familie eller bestil professionel hjælp fra et flyttefirma. Det er altid en fordel at få hjælp fra ægte flyttemænd, som kan hjælpe dig med transporten af både de store møbler og de små nipsting. 

Søg rådgivning hos BOXIT

Er du interesseret i at modtage professionel hjælp i din flytning, bør du henvende dig til BOXIT, som kan give dig nye muligheder og stille flere ressourcer til rådighed. Gå ind på boxit.dk og find yderligere information.

Du kan finde flere hjemmelige råd på http://begynderhaven.dk/kokkenhaven

Skriv et svar