Hvornår har man brug for en statsautoriseret revisor?

Har du en virksomhed, som er lovpligtigt nødt til at aflægge regnskab, er du nødt til at alliere dig med en statsautoriseret revisor. Det er for at der med sikkerhed er styr på dine papirer og for at besværliggøre snyd med dit regnskab. Det er en lov, at kun en statsautoriseret revisor må godkende og skrive under på dit regnskab, en almindelig revisor må gerne lave regnskabet, men har ikke lov at godkende det.

Hvad kan en statsautoriseret revisor, ellers gør for dig og din virksomhed?

Udover de forventelige ydelser som regnskab, afgifter, skat, moms og almen revision kan en statsautoriseret revisor ofte rådgive og hjælpe med andre større projekter som køb og salg af virksomhed, virksomhedsdrift, finansiering og virksomhedsstruktur. For en nystartet virksomhed kan en statsautoriseret revisor betyde liv og død, det er revisoren med erfaring, de gode råd og det helt rigtige engagement og setup til at lade din virksomhed få en fantastisk start på det hårde marked.

Har jeg brug for en statsautoriseret revisor, selv om at jeg driver en lille enmandsvirksomhed?

I princippet nej, men har du ambitioner og lyst til, at din enmandsvirksomhed skal vokse sig større, er det en rigtig fornuftig investering at kontakte en statsautoriseret revisor for at høre han eller hendes råd til, hvordan du kommer videre fra det punkt, hvor du er nu. I bund og grund er en revisor ikke bare en revisor, det er en person, som har set alverdens virksomhedskonstallationer og haft forskellige udfordringer, som kan komme til at gavne dig og din virksomhed.

Din virksomhed er sat i verden, fordi at du har et mål, et mål om at udleve din drøm om at være selvstændig og skæve en forskel. En statsautoriseret revisor kan hjælpe dig med at nå de mål, og hjælpe dig med meget mere end blot det kedelige regnskab.

Drømmer du om at blive selvstændig håndværker kan du komme godt fra start her http://hobbyhullet.dk/27-stk-uundvaerligt-vaerktoej-traearbejde/

Skriv et svar