Før jeres boligdrøm ud i livet – 4 gode råd til jer, der vil bygge nyt

Går I med en byggedrøm, I gerne vil føre ud i livet, men er I det mindste i tvivl om, hvorledes den sættes i gang og kommer godt fra start? Vi tipper her med 4 gode måder til at få sat gang i nybyggeriet.
Det er vigtigt, at der er taget de rigtige forholdsregler, inden man kaster sig ud i byggedrømmen. Det kan have store konsekvenser for økonomien, tidsplanen eller parforholdet. Der kan opstå fejl og mangler, forsinkelser eller byggesjusk.

4 veje til boligdrømmen

  1. Søg kompetent rådgivning
    Måske er I første gangs huskøbere, og alt er nyt og spændende. Alt man gør er første gang, og derfor kan det være en rigtig stor hjælp at søge om professionel rådgivning af nogen, der er kompetente på området. Brug dit netværk eller find anbefalinger på nettet.
  2. Gå ikke på kompromis med byggefirmaet

Vær klar over jeres muligheder af byggefirmaer. Gå dem efter i sømmene, undersøg udtalelser og anbefalinger. Hvad har de tidligere lavet, og har de en lang erfaring inden for det samme byggeprojekt, som I skal bruge dem til. Tjek også op på de fornødne garantier og forsikringer. Er de i orden ved det byggefirma, som I ønsker at bruge?

  1. Gå efter din mavefornemmelse
    Det er vigtigt, langt hen af vejen, i en sådan byggeproces, at man vælger fornuftigt og samtidig går efter sin mavefornemmelse. Der skal træffes store beslutninger, og I kommer længst med at gå efter, hvad hjertet og fornuften siger. Vælg jeres materialer med omtanke og tag ikke forhastede beslutninger.
  2. Husk prisgarantien
    Garantien er rigtig vigtig, så vent med at betale for projektet, til det står færdigt. Betal evt. et depositum, hvis byggefirmaet kræver en sum penge. Forlang en prisgaranti, så I på den måde undgår ubehagelige overraskelser undervejs, der kan vise sig at koste dyrt.

Har I tidligere hørt om det online univers Synrgi? Her findes et stort udvalg af artikler og forbrugerguides inden for bygge- og renoveringsopgaver, gør det selv projekter, værktøj og maskiner samt inspiration til hus og have. Se mere på synrgi.dk.

Skriv et svar