Vælg det rette foder til din hund eller kat

Hills Prescription Diet

Hunde- og kattemad kommer i mange varianter, og der er altid en løsning, der passer til dit kæledyrs behov. Hunde og katte får forskelligt foder alt efter alder, race og særlige behov, og specielt når hunde og katte er syge, er det vigtigt, at de får dyrlægefoder, der indeholder de korrekte næringsstoffer. Det sørger for, at de holder sig stærke, sunde og raske.

Hills Prescription Diet

Tjekliste til det ideelle hunde- og kattemad

Det er altid en god idé at researche inden køb af dyrlægefoder, så du er sikker på at tage den rigtige beslutning for dit kæledyr. Herunder finder du en tjekliste over nogle konkrete ting, som du bør være opmærksom på, når du skal vælge foder til din hund eller kat.

Størrelsen på din kat og hund er vigtig

Hunde og katte vokser sig normalt større, som årene går, og derfor skal de ikke have den samme kost hele tiden. Hunde og katte har brug for en afbalanceret kombination af forskellige proteiner, vitaminer, fedt osv., der alt sammen passer til dyrets fysiske forudsætninger. Det er derfor vigtigt, at du altid køber foder, der passer til hunden eller kattens størrelse og alder.

Køb foder af høj kvalitet

Det er aldrig skidt at købe højkvalitetsfoder, og det indeholder ofte gode næringsstoffer, der både er sunde og gavnlige for din hund eller kat. Det meste danske foder er af fin kvalitet, men det skader ikke at høre din lokale dyrlæge, hvilke muligheder du har.

Er din hund eller kat syg?

Hvis din hund eller kat er syg, så kræves der noget særligt foder til at lindre diverse sundhedsproblemer. Husdyr kan have medfødte eller aldersbetingede sygdomme som urinvejs-, nyre-, bevægeligheds, – og mave/tarmsygdomme, så det er vigtigt dyrefoder til det.

Handl det rigtige foder online

Specielt dyrlægefoder bør kun gives til kæledyret, hvis det er efter aftale med dyrlægen. Såfremt du er interesseret i at vide mere om, hvilke muligheder du kan tilbyde din hund eller kat, så kan du læse mere om Hill’s serie af dyrlægefoder under navnet Hill’s Prescription Diet.

Skriv et svar