Forkæl én du holder – på 3 budgetter

Det er ikke altid, at der behøver være en særlig anledning i forbindelse med forkælelse og gaver. Faktisk kan en gave eller blomster betyde meget mere at modtage, hvis man får dem helt uventet. Vi kigger nærmere på gaver, man kan give, ud fra 3 forskellige budgetter. Så burde der være lidt for enhver smag og pengepung.

Gaver i luksusenden

Er man i det gavmilde hjørne, eller er pengene til at spendere lidt ekstra på én, man har kær, er der rigtig mange muligheder. Er det til en kvinde, der fx har en stor passion for madlavning og bagværk, kan en røremaskine eller en god blender være en god gaveidé. Med sådan én, er der ubegrænset af muligheder for, hvad hun kan trylle frem i køkkenet.

En anden idé kunne være et wellness- eller hotelophold for to, hvor I bare skal læne jer tilbage, nyde roen og stemningen omkring jer. I vil blive forkælet med alle sanserne i spil. Gastronomisk oplevelse, forkælelse på kroppen, lange gåture, der er medicin til sjælen. Det bedste af det hele er, at I er jer to sammen.

Gaver i middelklassen

Ønsker man at give en gave, der både er brugbar, virker til at have kostet noget og ikke mindst at få noget for pengene, er et oplevelsesgavekort en ideel gaveidé. Med sådan et kan I både foretage jer noget sammen, men du kan også give gavemodtageren mulighed for at tage en anden under armen. Det kan være alt lige fra klatring, elastikspring, chokoladekursus for en dag, en biograftur, whiskysmagning osv. Mulighederne er mange, og kender du gavemodtageren rigtig godt, er det let at spore sig ind på den helt rigtige gave, der uden tvivl vil falde i god jord. Køb oplevelsesgaver her.

Gaver på budget

Hvem siger, at gaver behøver at være dyre, bare for at være gode? Det er tanken, der, som sagt, tæller. Gaver behøver ikke være en fysisk ting, man overrækker modtageren. Det kan være selvlavede gaver i form af en middag for to derhjemme, hvor modtageren ikke må komme hjem før et bestemt tidspunkt, og herefter handler det bare om at være jer to til stede. Gør dig umage med menuen, borddækningen, tøjet og måske køb en lille buketblomster, som du overrækker, når hun træder ind af døren.

Skriv et svar