En oplevelse for livet i Sydafrika

Sydafrika byder på et væld af oplevelser og minder for livet, hvad end du er til smuk natur, vildt dyreliv eller forkælelse for krop og sjæl. Har du først besøgt Afrikas sydligste længdegrad, får du smag for det og mere til. Her kan du blive beriget med betagende natur og bjerglandskaber, smukke savanner, fredfyldte grønne dale og fantastiske kyststrækninger.

Find din næste rejse til Sydafrika her.

Sydafrikas storbyliv

Oplev en pallette af kulturelle indtryk i Sydafrikas storbyliv, hvor sanserne kommer i spil. Særligt Johannesburg og Cape Town er at foretrække og er nogle af de mere fascinerende rejsedestinationer.
Når det kommer til Johannesburg, vil du blive mødt af en afvekslende historie, der rummer det intense apartheidmuseum og en kombination af det multikulturelle Sydafrika.
I Cape Town kan du forvente helt andre indtryk. Her vil du opleve det mere majestætiske Taffelbjerg og de fascinerende kyststrækninger ved Afrikas Horn. Når det kommer til det gastronomiske, har byen også meget at byde på. Her kan du smage udsøgt mad med udsigten til Taffelbjerget.
Er man betaget af vin, ligger, en halv times kørsel mod nord, Sydafrikas berømte vindistrikter i den såkaldte Cap Provins. Nyd udsøgt vin og mad i verdensklasse her.

Naturskønne oplevelser og safariindtryk

Mange rejser til Afrika for at opleve ægte safari, og det er også noget af det, som Afrika særligt kan og er kendt for. Landets mange naturreservater og billedskønne udsigter er noget som mange rejser langt for at opleve. Én af landets mest kendte nationalparker er Kruger National Park, og mange tager hertil for at få den helt rigtige ”The big 5” fornemmelse og oplevelse på en Safari.
Er det første gang man overvejer en safarirejse, er Sydafrika helt klart at foretrække, selvom det dog ikke kan sammenlignes med de mere berømte safarilande som Botswana, Kenya og Tanzania.

Når det kommer til velbesøgte destinationer, herunder anbefalelsesværdige, kan her nævnes ”Garden Route”, som er en rute, der strækker sig fra Cape Town til Port Elisabeth. Her får man fascinerende natur, så langt øjet rækker. Gør dig selv den fornøjet tjeneste, at opleve hvalsafari i Hermanus, hvor du her kommer helt tæt på de enorme pukkelhvaler.

Skriv et svar