Er quicklån en smart idé som privatperson?

Hvor der i mange år har været en smule stilstand på de finansielle markeder når det kom til nytænkning, så er dette faktisk ved at ændre sig væsentligt. Før i tiden var det primært banker og deres meget almindelige lån, som dominerede. Her var det oftest ret svært at opnå status til at få et lån og hvis man kunne, så var det måske ikke særligt meget eller under nogle ringe vilkår – alt i alt, så var det utroligt svært, bøvlet og ikke til at arbejde med. Dette hul i markedet var der dog mange, som bed mærke i og derfor er det blomstret op med en masse nye udbydere, som også tilbyder forskellige typer af lån – en af disse typer er bl.a. quicklån, som er en hurtigere og mere fleksibel type lån, som de fleste mennesker kan bruge i ny og næ.

Hvornår er det en god mulighed med quicklån?

Der er forskellige tidspunkter, hvor det kan være en god idé med et quicklån. Her taler vi selvfølgelig ikke, hvis du skal købe et hus og betale af over de næste 30 år, for så er det bankerne og realkreditinstitutterne man skal gå til, men der er andre tilfælde, hvor det er en meget god idé. Den første type er der, hvor man står i en situation, hvor man måske gerne vil på ferie eller ser en ny computer, som er på tilbud. Man vil jo gerne udnytte tilbuddet eller muligheden for f.eks. at komme med på studietur eller med veninderne på ferie, men står ikke lige med pengene. Her er et quicklån den hurtige løsning, så man kan komme afsted og nyde livet i fulde drag. Find en god oversigt på Spumanti.dk

Herudover er der også en anden type situation, hvor det kan være meget praktisk med et lån af denne type. Det er til de situationer, som man ikke rigtigt kan planlægge sig ud af, men som alligevel rammer de fleste i ny og næ. Her kan der f.eks. tales om, at bilen pludselig går i stykker. Hvis man er afhængig af bilen for at komme på arbejde, så er det bestemt en kritisk situation, som man skal ud af hurtigst muligt. Det kan også være, at man læser en uddannelse eller skal læse til eksamen, hvor man bruger sin computer og pludselig bryder den sammen. For at undgå den dårlige karakter, så har man brug for en ny med det samme. Her er quicklån perfekt, da det er hurtigt, nemt og med beløb, som passer til lige præcis denne type begivenheder. Det kan også være du bare har fundet en varmepumpe på varmepumpe-guide.dk og derfor gerne vil låne til en bidrag hertil.

Hvornår skal man være opmærksom?

Som med så mange andre ting når det kommer med penge, så anbefales det også, at man lige bruger noget sund fornuft. Lånet skal jo naturligvis tilbagebetales og man skal i bund og grund bare sikre sig, at det kan lade sig gøre. Man skal altså ikke låne flere penge end man kan overskue eller bruge penge på noget usikker. Tænk dig om og nyd fordelene ved quicklån!

Skriv et svar