Er du på jagt efter nye badebukser?

Sommeren står for døren, og det samme gør badesæsonen. Og hvad enten du skal sydpå, i sommerhus eller blot være hjemme, så kan der blive behov for et par nye og smarte badebukser.

Find de rigtige badebukser

Der findes efterhånden et så stort udvalg inden for badebukser, at det kan være utrolig svært at finde ud af, hvilket par man skal vælge for at være bare nogenlunde up to date i forhold til sæsonens mode. Og for at sikre at du ikke bare hiver det første og det bedste par ned fra hylden i butikken, er her nogle ting, som du bør tage med i dine overvejelser inden et eventuelt køb.

Det essentielle er, at badebukserne er af et hurtigtørrende materiale, således der er mulighed for spontanitet. Og det er især vigtigt ved en ferie sydpå, hvor man ikke altid lige er klar over, hvornår man tager den næste tur ned i det krystalklare vand.

Den mest populære model hidtil inden for badebukser er den lidt længere model, som også kaldes for badeshorts. Disse går oftest helt ned over eller stopper lige over knæet. Mange er dog begyndt at vælge en lidt kortere model. Det skyldes, at mange mener, at den lange model får en voksen mand til at synes yngre, hvilket selvfølgelig ikke er så flatterende i alles øjne.

Det betyder, at du i år skal vælge badeshorts, som kan sammenlignes i forhold til længde med dem, som bruges af fodbolsspillere. Og så anbefales det yderligere, at du anskaffer dig mindst to par, så du ikke nødvendigvis er tvunget til at bade i dem, som du har lagt og eventuelt svedt i på stranden og omvendt.

I forhold til farve anbefales ensfarvede shorts uden print, da det ikke er via badebukserne, at der skal vises humor.

Se det store udvalg online

Hos Watery.dk udbydes et stort udvalg af forskellige badebukser, både hvad angår længde, farver og prisklasser. Se udvalget her og bliv klogere på, præcis hvilken model du skal vælge for at blive den smarteste på stranden, ved poolen eller i svømmehallen.

Skriv et svar