Træk stikket og rejs væk i den kolde tid

Dagene kan hurtigt gå hen og blive meget ensformige og uinspirerende, hvis man ikke giver sig selv plads til at rejse ud i verden. Derfor anbefaler vi dig at trække stikket og tage en tur sydpå.

 

Hvorfor nøjes med at drømme om en rejse sydpå, når du kan rejse allerede i morgen? Er du parat til dit livs største eventyr? Så læs denne guide og bliv inspireret.

Hiv fat i din arbejdsgiver

 

Ikke alle danskere har mulighed for at rejse med kort varsel, idet de fleste er afhængige af, at deres arbejdsgiver godkender deres ferieanmodning. Ønsker du at rejse inden for den nærmeste fremtid, så bør du hive fat i din arbejdsgiver. Som lønmodtager kan du typisk komme med ønsker til, hvornår du vil holde ferie, men for at realisere dit ferieønske har du brug for din arbejdsgivers accept. Derfor bør du holde dig gode venner med din arbejdsgiver.

Ferieønsket er accepteret – nu kan rejsen bestilles

 

Når du har lavet en aftale med din arbejdsgiver, kan du gå i gang med at planlægge din rejse. En ting er at bestemme sig for, hvornår man vil rejse. En anden er at tage en beslutning om, hvor man vil rejse hen. Rejser du mest af alt for at komme væk fra den danske kulde, så skal du naturligvis sætte kursen sydpå. Af sydlige destinationer med gode chancer for sol fra morgen til aften kan der bl.a. nævnes Rhodos, Malta, Dubai, Costa del Sol, Kreta og Alanya. Der findes dårligt nok den sydlige destination, som man ikke kan rejse til i dag.

 

Du skal klikke her, hvis du foretrækker at overlade den krævende planlægningsdel til en erfaren rejseudbyder. På hjemmesiden kan du bestille både hotel, fly og forplejning med få klik. Når der er styr på transport og indkvartering kan du også overveje at booke en lejebil.

Husk tøj, solcreme og hårprodukter

 

Du har fået godkendt din ferieanmodning og bestilt selve rejsen og en lejebil, så nu tænker du, at du har gjort, hvad du skulle, men har du glemt, at du også skal pakke din kuffert? Kuffertpakning er måske ikke nogen større videnskab, men der skal da gøres nogle få overvejelser.

 

Er der styr på sommertøjet og solcremen, så kan du begynde at tænke over, hvilke hårprodukter du vil have med på rejsen. Det er på www.emma.dk, at du kan købe tidens bedste hårprodukter til konkurrencedygtige priser. Lige nu kan du spare op til 85 % på kvalitetsprodukter fra Kevin Murphy og andre kendte brands. Du kan ovenikøbet få gratis fragt og dag-til-dag-levering. Kan man ønske sig mere? Er Kevin Murphy dit foretrukne mærke inden for hårpleje, så find Kevin Murphy her.

 

Emma.dk er en online fordelsklub, som er mest kendt for at byde på et stort varesortiment og et højt serviceniveau. Bliv medlem af den danske fordelsklub, hvis du ønsker at købe mærkevarer til indkøbspriser.

Skriv et svar