Tre 3D-spilleautomater til dine overspringshandlinger

Der findes mange overspringshandlinger i denne verden. Lige fra at spendere alt for meget tid på Facebook over binging af serier på Netflix til at læse sladderartikler på nettet. Hvad sidstnævnte platform angår, findes der dog også andre underholdende alternativer online, som ved et rigtigt klik kan udløse en guldgrube.

Spil når du vil, og hvor du vil

Danskerne er mere online end nogensinde før. Det betyder samtidig uendelige muligheder for digital underholdning, som kan være lidt af en rodebutik af navigere rundt i indimellem. Du behøver dog ikke lede meget længere efter den næste overspringshandling, men blot lade os om at finde den rette underholdning, så du frit kan læne dig tilbage i bussen, toget eller hvilket transportmiddel, du nu skal få det næste stykke tid til at gå i.

Fra retro-spil til 3D-effekter

Der er sket meget på spilfronten de seneste år. Forbedret grafik, features og fortællinger har løftet noget så retro som traditionelle spilleautomater. Der er altså sket en del fra da du var ung og trak i den enarmede i den lokale spillehal til nu, hvor du kan spille på avancerede 3D spillemaskiner, som sætter gevinsterne og det visuelle i højsædet.

Tag Dr. Jekyll & Mr. Hyde med på farten

Spilleautomaten Dr. Jekyll & Mr. Hyde er et vellykket eksempel på dette. Spilleautomaten er i 3D og nærmest en spillefilm i sig selv. Spilleautomaten tager selvfølgelig udgangspunkt i historien om den spaltede personlighed, som udgøres af Dr. Jekyll & Mr. Hyde, som mange vil kunne genkende. Spillet byder dog ikke blot på fede visuelle detaljer og filmsekvenser, men også 30 gevinstlinjer og features, såsom ekstra spil, der giver dig større og flere gevinster. Du kan altså vælge at kombinere underholdningen med potentielle gevinster.

Vind med Pinocchio

Disney-klassikeren Pinocchio er endnu en spilleautomat, som byder på lækker 3D-grafik og fede visuelle effekter. I Spillet skal du ramme alt fra et gyldent bur til billeder af Pinocchio og hans far Geppeto. Derudover finder du også funktioner, såsom wilds, scatters og en double up-funktion, som øger størrelsen på dine gevinster.

Dyk ned i den italienske mafia-underverden

Endelig kan du bevæge dig væk fra det trygge Disney-univers til mafia-underverdenen i 3D-spilleautomaten Slotfather. Her kredser store biler, cigarer, rygende pistoler og guldsmykker om den italienske mafia. Som titlen indikerer, tager spilleautomaten altså udgangspunkt i Godfather-filmene, hvor du får et detaljeret og skærpet blik på den italienske underverden.

Et af de casinoer, der virkelig er hoppet med på 3D-bølgen er Spillehallen.dk. Du kan læse mere om dem og deres spiludvalg her.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt