VM: Tyskland og Brasilien er bookmakernes favoritter

Nedtællingen til sommerens VM-slutrunde er i fuld gang. Heldigvis er vi – Danmark – med for første gang i seks år, men vi skal nok ikke forvente, at Bendtner & co. løber med guldet. Ifølge bookmakernes odds bliver det derimod en kamp mellem Brasilien og Tyskland med Spanien og Frankrig som outsidere.

Oddsene på Brasilien og Tyskland er de laveste hos bookmakerne, hvilket indikerer, at det er dem, de har størst tiltro til. Spiller du 100 kr. på et af de to hold, får du pengene mellem fem og seks gange igen – hvis de napper guldet.

Spanien og Frankrig, som bestemt heller ikke er dårlige hold, giver dig omkring 700 kr. igen, hvis du satser ”en hund” på dem før turneringsstart. Det ligner altså, at det er blandt dette felt på fire, at vinderen skal findes.

Vinder Danmark VM, får du i øvrigt odds oppe omkring 100.

Flopper Argentina igen?

Argentina, der har bl.a. Lionel Messi og Sergio Agüero på holdkortet, er vi sprunget let og elegant over. Godt nok sluttede sydamerikanerne som nummer to ved seneste VM, men ved de fem foregående slutrunder kom man aldrig videre end kvartfinalen. Tilmeld var man i kæmpe problemer i VM-kvalifikationen, hvor først en sejr i sidste runde sikrede deltagelsen i Rusland.

Ja, Italien mangler på listen

Hvis du scroller ned over listen med odds på VM, noterer du dig i øvrigt nok, at Italien mangler. Buffon & co. svigtede i knald eller fald-kampene mod Sverige, hvor vores naboer her i nord hev en samlet sejr på 1-0 hjem. Laver de blågule endnu en sensation, giver de samme odds som Danmark – nemlig 101.

Oddsene er sakset fra Unibet. Her er et stort udvalg af odds på turnerningen, og uden at aktivere en af Unibets bonuskoder får du en velkomstbonus op til 1.500 kr. Husk dog, at vilkår samt gennemspilskrav gælder, før du kan udbetale dine VM-gevinster.

 

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt