5 gode gaveideer til mors dag

Vil du gerne glæde din mor med en fin gave til mors dag, men er i tvivl om, hvad du skal købe til hende? Så har vi her samlet fem gode gaveideer, som helt sikkert vil glæde din mor på denne dag

 

Hvert år i maj er der tradition for, at vi fejrer vores mødre og viser dem, hvor meget vi sætter pris på dem. Det er der mange måder at gøre på, og mange vælger at købe en fin lille gave, som deres mor kan have stående fremme og glæde sig over hver dag. Derfor har vi samlet fem gode gaver til mors dag af denne type, som du kan overveje at glæde din mor med.

 

Årets mors dag-hjerte

Rosendahl laver hvert år et nyt fint hjerte i anledningen af mors dag. Dette hjerte er uden tvivl noget, som enhver mor vil blive rørt over at modtage fra sin datter eller søn. Designet skifter fra år til år, men stilen er altid et flot og simpelt hjerte med et fint bånd i, så din mor kan hænge hjertet op et sted i sit hjem. Det vil naturligvis være mest oplagt at købe dette års mors dag-hjerte, men synes du bedre om designet fra et af de andre år, er det også stadig muligt at købe dem til din mor.

 

Den oplagte gave til din mor

Vil du gerne gå efter en meget personlig gave, hvor temaet er bygget op omkring det at være mor, er der en masse sjove muligheder at vælge. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige fine kopper, hvor der er skrevet: ”Verdens bedste mor”, en vandflaske med teksten: ”Mor”, som hun kan have med på arbejde eller en sjov lille Hoptimist med et hjerte, hvor der står: ”I love you”. Denne slags kan du finde i mange forskellige varianter, og det er en sød tanke at give din mor sådan en gave.

 

Del et hyggeligt minde

Du kan også vælge at gøre gaven til din mor endnu mere personlig. Find et rigtig godt billede af dig og din mor sammen eller måske dig og din bror eller søster og vælg så en flot ramme til billedet. Denne personlige gave vil enhver mor elske. Du kan eventuelt vælge en helt almindelig billedstørrelse, så din mor kan have billedet til at stå i rammen på en hylde i stuen eller ude på sit arbejde og få glæde af det hyggelige minde hver dag. Du kan også vælge at få billedet fremkaldt i en stor størrelse og indramme det i en stor ramme, som kan hænges op på væggen.

 

Klassisk dansk design til hjemmet

Hvis du gerne vil give din mor en ting til hjemmet, hun kan have stående fremme, der kan pynte fint og glæde hende hver dag, så er klassisk dansk design altid et hit. Især er den fine abe fra Kay Bojesen meget populær på grund af det enkle og tidløse design. Denne finurlige abe var oprindeligt tænkt som en knage til børneværelset, men i dag er den blevet et symbol på dansk design, når det er bedst. Den passer ind i alle hjem og er derfor en rigtig god gaveidé, når du gerne vil glæde din mor.

Blomster og vaser

Det helt traditionelle og oplagte valg er selvfølgelig også at glæde din mor med en flot buket blomster. Det er en gave, som alle kvinder elsker at få. Det er en sød tanke, og de pynter så fint i hjemmet. Men hvis du gerne vil gøre endnu mere ud af gaven og give din mor en ting, som hun altid kan have glæde af, så kan du vælge at købe en flot vase til blomsterne. På den måde har hun både en flot buket, som hun kan nyde i nogle dage, og en vase, som hun kan bruge igen og igen.

 

Skriv et svar