5 moderigtige computer sleeves

Hvem gider at eje et kedeligt sort computer sleeve, når man kan købe et lækkert moderigtigt sleeve fra et af de mest hotteste mærke lige nu?

Hvis du er en af de mange tusinde danskere der ejer en bærbar, ejer du måske også allerede et laptop sleeve, som du bruger til at beskytte din bærbar. Selvom et sleeves hoveformål er at beskytte din bærbar i mod slag og tab, så betyder ikke, at computer sleevet skal være kedelig.

Derfor har vi listet 5 moderigte bærbar sleeves, som du bør overveje, hvis du skal købe et nyt laptop sleeve.

Et sleeve fra WOUF

WOUF laver alt fra toilettasker til Tote tasker, men fælles for alle deres tasker og produkter er, at de har et gennemført design. Man kan nemlig kendetegne et WOUF produkt ved deres charmerende motiver og friske farver.

WOUF laver også computertasker og de har haft et kæmpe gennembrud på det danske marked, hvor du kan finde deres computer sleeves i butikker som Magasin og andre modehuse.

WOUF er et spansk mærke, der får deres inspiration fra den spanske natur & kultur.

Du kan bl.a. finde et stort udvalg af WOUF sleeves hos den danske webshop Bomo.

Et lækkert og stilrent sleeve fra DAY

Du kender måske allerede mærket DAY, som de fleste piger & kvinder ejer et produkt af. DAY er et dansk designermærke, der laver en lang række tasker og heriblandt sleeves til computere.

Deres logo er genkendelig og man kan ofte finde deres tasker i bybillederne, hvor kvinder & piger render rundt med alt fra DAY weekendtasker til DAY skoletasker.

Hvis du er med på moden, skal du investere i et pænt DAY sleeve.

Køb et cool sleeve fra newyoker mærket: Kate Spade

Hvis du vil skille dig markant ud fra dine venner, når det kommer til din computertaske, så prøv at tage et kig på mærket: Kate Spade. Det er et Newyorker mærke som kun få danske forhandlere har fået lov til at forhandle.

Mærket er kæmpe stort i USA & England, men det har ikke fået sit gennembrud i Danmark, hvilket nok snart sker. Hvis du vil være firstmover, så prøv at se, om du kan finde sleevet et sted på nettet eller i en af de amerikanske netbutikker.

Kør den finske stil – Køb et Mozo sleeve

Det er de færreste der kender det finske mærke Mozo, hvilket er ærgrerligt, for hvis man tager et kig på deres produkter, vil man blive mødt af et unikt sortiment, som oser af en retningsbestemmelse, som man ikke kan ignorere.

Ligesom Kate Spade, så er Mozo et mærke, der nok snart bliver et hit herhjemme i Danmark.

De har lavet en række old school computer sleeves, der er inspireret af de gamle old school converse sneakers.

Køb dansk – Køb eSTUFF

Det sidste moderigtige sleeve, som man bør tage med i overvejelserne, er det danske mærke eSTUFF. De er kendt for deres stilrene design, der træder i kræft igennem alle deres produkter.

De har lavet en stilren & enkel kollektion af computertaske, der er værd at kigge nærmere på. Der medfølger en 2 års garanti ved alle eSTUFF produkter og du støtter dansk iværksætteri, når du vælger at købe en eSTUFF sleeve.

eSTUFF producerer også en masse elektronik tilbehør & Macbook covers, der er et kig værd.